Sanki patlamaya hazýr bomba gibi
Yatýrým tavsiyesi deðildir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sanki patlamaya hazýr bomba gibi
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Ses seda yok , hayýrdýr inþallah
Lenovo P70-A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi hareket olucak gibi
Hey gidi günler hey nerede ÝBÝLÝOÐLU SANCAKTAR LAR hey
Ben buradayým arkadaþým ve hep söylediðim gibi benim mktkm la ilgili durumum farklý,gerektiðinde söyleme gereði duyduðum þeyi tektar edeyim,ben günlük haftalýk aylýk fiyat haraketleriyle,teknikle formasyonla grafikle ilgilenmiyorum zaten çokta anlamam,yani hissenin 2 tl olmasýyla 3 tl olmasý arasýnda beni heyecanlandýran bir durum yok,yaklaþýk bu seneyle birlikte yedi yýl oldu bu kadar zaman bekledikten sonra rakamlar önemini yitiriyor ya hep ya hiç diyorsun [emoji846]
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Ne yapiyo bunlar anlayan beri gelsinn
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ,ayný düþüncedeyim.
Ýsmim gereði, Orge, Maktl, Tuðçelik de uzun uzadýya var olacaðým.
Makinayý 3 lerde vermedim, 5 lerde bilemem.
Orgeyi spek kýzdýrdý 14 mart Flama da 7,7 beklerken 7,40 verdim, düþerse 7,14 alýrým ki çok iyi hisse aç gözlü speði var 1 lotlarý sayýyor.
Tuðçelik tavan olsa bugün vermem.
Gübre delirtti 4,45 verdim hayrýný kalanlar görür inþallah.
Ama uzun yolda Orge-maktk-Tuçel bekleriz.
Sektörlerinde saðlam,gelecek vadeden kurumlar.
Gerisi para ihtiyacý olamayanlara beklemek sabretmek düþer.
Günümüz borsasýnda çok iyi teknik bilsen çok iyi grafik okusan sürekli destek drenç formasyon takibi yapsan bile eðer her anýný tahtayý derinlikle takip etmeye alým satým emirlerinin ve anlama geldiðini yorumlama yeteneðin zamanýn imkanýn yoksa asla günlük yada aylýk traderlik yapmaya heveslenip heleki baþkasýnýn parasýyla borçla krediyle yada yakýn zamanda lazým olacak birikiminle borsaya bulaþmak bana göre büyük bir cahil cesaretidir,haa belki bir yada iki sefer þansýn yaver gidebilir kazanýrsýn ama yaptýðýn kazanç çekirgenin zýplamasý gibi olur bir iki üç sonunda öyle bir kýskaca gelirsinki zýplayacak kolun bacaðýn kalmaz,bana göre borsada kýsa vade yatýrým diye birþey olmaz yatýrým yapacaðýn þirketi inceler sektörüne gelecek hikayesine bakar ve en az iki sene olmak üzere ortak olursun,beklentin uzun olunca böyle günlük ikinci sýnýf aracý kurumlardaki çakal brokýrlarýn hergün birbirlerine gol atmaya çalýþmalarýndan etkilenmez hedefe kitlenir sabreder beklersin,hem bu þekilde pisikolojin ruh saðlýðýn da bozulmamýþ olur [emoji846]
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri