Sancaktar usta ,,, çok saðol var ol yoruyoruz seni ama bu aq dumun hissesinde pasta deðil pastahane paylaþssan cacýk olmýcak ,,, pezolar düþerken en önde %8 le tepkyi veriyo ,, endeks toparlýyo bu uyuz eþþek tepki ayný hýzda mý ?? tabi ki HAYIR ,,, ortalýk malý olmuþ durumda ,,, kaç ay oldu ,,, ünlü dediler , bu dediler þu dediler , spek ti bilmem neydi ,,, gidiyo da gidiyo ama result : koskoca sýfýr yazmak isterdim ama o bile deðil))) baya bi --- EKSÝ ,,, neyse iþte bir iki biþey yazziim dedim içim rahatlasýn ,,, kalýn saðlýcakla ,,,
ytd
elite1 üstat ))) ya valla þöle olsun biraz ,,, dün iyice isyan etmiþtim ))) ama bunlarýn ne yapacaðý belli olmaz ,,, benden çok daha iyi siz biliyorsunuz ,,, A grubuna çýktýðý gün temmuz du zannýmca %19 yukarý taþýyýp , 2 günde ayný fiyata taþýmýþlardý ,,, aman allah korusun , umarým böle bi pushluk yapmazlar da yukarý atsýn attýk biraz ,, þöle gözdeyi yakalasýn bari dimi ama![]()
Ýtiraf etmek gerekirse; en güzelini Sancaktar bey yapýyor. Ben de her zaman kendisine maktk ile ilgili düþüncelerine katýldýðýmý belirttim. Biz an itibari ile ileride bir zamanda maktk’ýn fiyatýnýn geldiði yerden geçmiþe bakýp keþke oralardan alabilseydik diyecek olan insanlarýn olamadýðý yerdeyiz[emoji6]
Kýsaca maktk uzun vade de sabreden Sancaktar bey gibi yatýrýmcýlara mutlaka kazandýracaktýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Yer Ýmleri