Originally Posted by
elite1
Turkish yatırım gedik tarafından önce 2,25 e sonra 2,26 ya çekilen 200 binlik satış emrinin 194 binini almıştı bugün. Bugün çok değişik işlemler oldu. Ben galip’e galip demem metro yok ise [emoji23][emoji23][emoji23]
Çakma galiptir o çakma[emoji23][emoji23][emoji23]
Galip bizim patronun hissesine giremez, yemez, ürker.
Patron öper onu[emoji23][emoji23][emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Elite kardeş ben latife yapmıştım[emoji846]fakat dediğim bu kurumlar yaninbaşta şeker global olmak üzere ıcbc iş yatırım galip ağanın her operasyonda kullandığı kurumlardır, bir hissede metro yatırım olarak kendini göstermeden önce bu kurumlarla haftalar öncesinden dikkat çekmeyecek şekilde alımlar yaparak belli bir lot sayısına ulaşır sonra sow time zamanı geldiğinde metro yatırımla ani ve sert bir giriş yapar, tabi bunu yapmadan önce hissenin hacim ve açıkcı pozisyonunu kollar, şayet hisseye açıkcılar dadanmış ve sayıları çok ise hiç dayanamaz [emoji846]
Dediğim gibi tahtada metroyu hörmeye başladıysan zaten elinde üç beş milyon lot var demektir
Haa bizim patron galibi öper konusuna gelince, ya galibi patron davet ederse? Ya gel tahtamda hacim oluştur hisse fiyatımı yukarı taşı bende sana yol vereyim görmezden geleyim derse [emoji6]malum patron kanun gereği tahtaya bu yönde müdahale edemez ama birçok yahtayı hacim ve fiyat olarak kaldıranlar da patronların anlaştığı bükük piyasa oyuncularıdır bunu unutma, yoksa on tane günlükcü yirmi tane ky otuz tane uvy ile bu hisse beş kademe bile oynamaz [emoji6]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri