Millete sattirmakmi istiyorum? Þakasin galiba.
Gidip bakabilirsin 21 kasimda gun ici en dusuk 1.60 mi görmüþ.
Lenovo K920 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millete sattirmakmi istiyorum? Þakasin galiba.
Gidip bakabilirsin 21 kasimda gun ici en dusuk 1.60 mi görmüþ.
Lenovo K920 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünde vakko 4,55 gördü 3 salise sürdü ytd
SM-J100FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bildiðiniz gibi devlet politikasý olarak özellikle makina silah oto gemi uçak ve diðer aðýr sanayide %100 yerliliðe doðru gidiliyor, bu ne demek sizce? Maktakým ürettiði ürünler ve kalitede yerli olarak rakipsiz! Ve yukarýda saydýðým sektörlerin hemen hepsinde talep edilen ürünler, bu açýdan bakýldýðýnda stratejik ve deðerli bir konumda bulunuyor bu devlet politikasý devam ettikce yakýn bir zamanda deðeri ve önemi çok daha iyi anlaþýlacaktýr, benim tavsiyem zamanýnýz var ise þimdilik kendi haline býrakmanýz ve günlük haftalýk fiyat hareketlerine kafanýzý takmamaýz olacaktýr, yinede her birey kendi bilgi birikimi ufku düþðncesiyle yaptýðý tercihlerinin sonucunu yaþar,benim dþüncelerim al sat tut tavsiyesi olarak algýlanmasýn lütfen [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Sn. Sancaktar haklýsýnýz yukarýda öne sürdüðünüz donelerle aslýnda önü açýk bir hissede yatýrýmcý olarak bulunuyoruz. Fakat bizlerin psikolojisini öyle raddeye getirdiler ki bu saydýðýnýz hissenin atýlým yapmasýný saðlayacak kalemler bir türlü hisse fiyatýna etki etmedi(þimdilik), üstüne bir de 3. Likidite olayý tuz biber oldu. Maktk hisseleri f/k açýsýndan 66 deðerde bu açýdan piyasa deðeri de yüksek görünüyor. Satýlmasý bu kadar konuþulan bir hissede bezdirme olarak kabul edilebilecek bir durumsa ne âlâ fakat neden likidite saðlayicilik baþka yolu yok mudur? Bu arada hisseye verdiðiniz emekler için çok teþekkür ederim.
Asla ytd.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta yok mu sayin sancaktar. Sana zahmet kardesim.
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyv kardesim cok sagol.
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri