Sancaktar bey hissenin en eskilerinden birisiniz ne olur bu hisse alan toplayan var mý daha ne kadar düþer ne zaman çýkar bizi aydýnlatýrsanýz sizden ricam
Evet bu hissenin eskilerinden sayýlýrým(faruk süren)den almýþtým [emoji846]bu zaman içinde hissede fiyat olarak 050 leride gördüm 3.14 leride fakat her iki fiyat aralýðýmdada satmadým, bu hem mantýk hemde borsa jargonu açýsýndan doðru deðil biliyorum fakat kendime verdiðim burada da zaman zaman söylediðim söz sadece beni baðlar, oda bu þirketin satýþ haberini Kap da görmeden satmiyacaðým[emoji846]haa bu kesin satýlacak anlamýna gelmez tabiki yanlýþ anlaþýlmasýn ama benim düþüncem beklentim o yönde ve dediðim gibi bu düþünce sadece beni baðlar!
Sorularýnýza gelirsek, hepsinin doðru cevabýný sadece m ülker bilir biz ne desek boþ malesef, mutlaka bir gelecek pilanlarý üzerinde hareket ediyor bu kesin, ama zaman kavramý konusunda yorum yapmak falcýlýða girer!
Þahsen ben fiyat hareketleriyle ilgilenmiyorum pastaya böreðe baktýðýmda yok, zaten tüm bu veriler bizlere gösterilmek istendiði gibi kurgulanýyor ve bana göre hepsi düzmece[emoji846]
Son olarak demem o ki, Gördüklerinizin sadece yarýsýna inanýn, duyduklarýmýzýn hiç birisine [emoji846]
Bir Umuttur Yaþamak..YTD
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Teþekkürler Sancaktar bey
Sayýn patron ve tahta yapýcýsý, dün yukardafa yazdýðým gibi ben burada sizden daha eskiyim ve inanýn bana fiyatý ne kadar baskýlasanýz düþürseniz de benim elimde olaný alamazsnýz[emoji846]batarsanýzda beraber çýkarsanýzda beraberiz,dediðim gibi ben bu hisseleri faruk süren den aldým ayrýca babasý rahmetli fuat süren beyide çalýþtýðým iþ yerindeki patronumdan dolayý iyi tanýrdým kendisi çok beyefendi dürüst bir insandý, oðlu faruk bey biraz haþarý uçarý gibi gözükse de bu hisseye borç bataðýnda olduðu halde bile 5 li rakamlarý gösterdi, tamam sizlerde þirketin borçlarýný bitirme noktasýna getirdiniz uçurumun kenarýnda aldýðýnýz þirketi yeniden yapýlandýrýp ayaða kaldýrdýnýz uzuuun yýllardýr zarar eden bir þirketi kar eder hale getirdiniz, tabi tüm bunlar zaman aldý eyvallah, ama artýk þirkete güvenen yatýrým yaparak aylar yýllardýr bekleyen yatýrýmcýlarnýzý daha fazla küstürmeyin! Ýnsanlarn hakkýnýzdaki Zaten giderek kötüleþen algýlarýný deðiþtirmesine yardýmcý olun kaybetmek üzere olduðunuz güveni yeniden kazanmaya çalýþýn, kýsacasý þirketlerinize yatýrým yapmýþ insanlarý Soyulacak enayi yada saðýlacak inek olarak görmekten vazgeçin!genel olarak gurup þirketlerinizde yapýlan kumar türü oyunlara kurnaz uygulamalara bir son vermez iseniz yaknfa sahip olduðunuz hiç bir þirketin hissesine gerçek yatýrýmcý bulamayacak hale geleceksiniz! Yinede son karar sizlerindir[emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Kumas in satis gorusmeleri icin firma yetkililerine izin verildi.
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri