Makinacilar size bir soru : Murat ulker bey maktk yi satýyorum derse ne olur.
#Keþke almasaydým demeyi, Keþke alsaydým demeye tercih ediyorum.
Makinacilar size bir soru : Murat ulker bey maktk yi satýyorum derse ne olur.
Geçenlerde bisküvi ve çikolata dýþýndaki sektörlerden çýkacaðýz þeklinde bir ifadesini okumuþtum.
hayirli bayramlar oncelikle, bu ulkerin oyle bir sey demesine yillardir bel baglayan insanlar var burda.once sorulmasi gereken neden bu kadar baskilandi , piyasa yapiciligi kac kez tekrarlanacak, ve stok seviyesi neden bukadar az ve sirket surekli kar ederken neden oz sermaye karliligi azaliyor, ve neden bukadar kar aciklarken ozsermayeden yiyor vs vs vs kardes bunlari bulmak gerekir.
PRA-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Geçmiþ bayramýnýz kutlu olsun. Bakamamýþtým özür. Yazdiklarinda haklýsýn bu bisküvi firmasý makina ekipmanlarindan anlayan bir firmaya satilsa kimse öz sermaye harcanmasini takmayacak ama durum belli deðil.
***GOZDE* *UNS* *MAKTK*** ÜNLÜ MENKUL DEÐERLER A.Þ.( Likidite Saðlayýcýlýk Kapsamýndaki Ýþlemler
***GOZDE******UNS******MAKTK*** ÜNLÜ MENKUL DEÐERLER A.Þ.( Likidite Saðlayýcýlýk Kapsamýndaki Ýþlemler )
Ýlgili Þirketler [MAKTK, GOZDE]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Likidite Saðlayýcýlýk Kapsamýndaki Ýþlemler
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
31.08.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Likidite Saðlayýcý Aracý Kurum Kodu
UNS
Dönem
03.09.2018 - 17.09.2018
Açýklamalar
Gözde Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. (GOZDE) adýna Makina Takým Endüstrisi A.Þ. (MAKTK) paylarýnda 03.09.2018- 17.09.2018 döneminde likidite saðlayýcýlýðý kapsamýnda, Kurumumuzca yapýlan iþlemleri gösteren tablo ekte yer almaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708239
BIST
(17/09/2018 - 18:10:18)
Yatýrým ortaklýðýndan ünlü ye 5 milyon lot gitmiþ ünlü bir yandan satýyor bir yandan topluyor ne iþ
Seans sonuna doðru hareketi baþlattý endeks düþmemesine raðmen hafta sonuna hisseyle girmek istemeyenler sattý ve çoðu hisse düþtü maktk da etkilendi inþallah artýk düþüþ bitmiþtir ve en kýsa sürede 2 leri görürüz YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri