Endeks topladýðý halde spek aþaðýlarý zorluyor
Herkes tutturmuþ bi referandum , Ülker niye hiç etkilenmiyor?? Biz siyasi parti kaðýdýmýyýz ki bastýkça basýyor. Baþka dümenler var ki yine en son biz duyarýz yine olan bize olur
Bunlarý etkileyen çok fazla birþey olmasa da Spek bunu kendi lehine kullanýyor. Þu referandum öncesi en çok düþen hisse maktk. Zaten kademelere bir baksan altlar bomboþ istese 20 bin satsa uçurumdan aþaðý atar gibi yuvarlar ve dibe çakar. Bana göre elinde yüklü mal olanlarýn elindeki hisseleri toplayamadý. Onun için uðraþýyor. Millette hisse ülkerin eline geçince hepimiz gibi daldý doðal olarak. YTD.
Ava giderken avlanmakta var. Nakit ile referanduma girmeyi düþünen babalarýn çoðunluðu dolarý 3,58 den itibaren aldýlar. Hisse ile girmeyi düþünen babalar ise banka hisselerine yüklendiler. Bizim gibi garibanlar ise speklerin baskýsý altýnda elindeki malý satmaya zorlanýyor ve bunu iþlem bazlý manipülasyon ile yapýyorlar. Çok mu salmak istiyor 2 nin altýna? Buyursun spek olan o. Murat Ülker devlet ile bilek güreþi yapýlmayacaðýný bilen birisi. Kendisi çok esnek ve geniþtir. Rüzgarýn estiði yönü belirler ve yelkenlerini doldurur. Elbet arkadaþlarýn dediði gibi bu firmaya da iyi bir müþteri bulacaktýr. Bol kazançlar.
Cumanýz mübarek olsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
Hacimsiz buraya kadar indirdi 2 ye de deðdirdi ama þu var ki böyle stresli bi haftada yapabilceðini nasý reaksiyon gösterdiðini gördük ne çýkýcaðý önemli deðil piyasa rahatlarsa bu haftanýn acýsýný çýkartýr y.t.d
Yer Ýmleri