Originally Posted by romantictr son saat bize girdi galiba... Spek baba dik duracak. Biz desteği veriyoruz babaya. Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Spek baba dik duracak. Biz desteği veriyoruz babaya. Yatırım tavsiyesi değildir! Reyizi tokatladılar belini kırdılar dik duramadı yatalak oldu galiba :D
Originally Posted by romantictr Reyizi tokatladılar belini kırdılar dik duramadı yatalak oldu galiba :D Destek atın, yedirmeyin spek babayı)) Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Destek atın, yedirmeyin spek babayı)) Yatırım tavsiyesi değildir! Oooo 2 ye bir 50000 binlik daha destek geldi)) Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Oooo 2 ye bir 50000 binlik daha destek geldi)) Yatırım tavsiyesi değildir! 2,09 dan 31 lotları satan arkadaş mesajını aldım. Bende senin diyor ve spek babayı sonuna kadar destekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 2,09 dan 31 lotları satan arkadaş mesajını aldım. Bende senin diyor ve spek babayı sonuna kadar destekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir! Spek baba bütçe yakında açık verecek ))) Ama 31 lot ile mesaj veren arkadaş diyorum ki 1,99 a bir 50 K daha! Yatırım tavsiyesi değildir!
Originally Posted by elite1 Spek baba bütçe yakında açık verecek ))) Ama 31 lot ile mesaj veren arkadaş diyorum ki 1,99 a bir 50 K daha! Yatırım tavsiyesi değildir! Şimdi de 2,08 e 31 lot 31 lot satıyor. Kim bu? Sapık herifler! Yatırım tavsiyesi değildir!
Forum Rules
Yer İmleri