Burada herkes haklý olarak çok kýzgýn ancak yatýrýmcý olmanýn gereði yaptýðýmýz yatýrýmýn hesabýný sormaktýr. Spk ya þikayette bulunmalý her yatýrýmcý ben bu akþam bulundum
Burada herkes haklý olarak çok kýzgýn ancak yatýrýmcý olmanýn gereði yaptýðýmýz yatýrýmýn hesabýný sormaktýr. Spk ya þikayette bulunmalý her yatýrýmcý ben bu akþam bulundum
Kesinlikle haklýsýn deðerli kardeþim. Bende bulundum. Bu kan emicilere karþý duyarlý olup yasal haklarýmýzý kullanmalýyýz. Benim inancým þu ki bugünkü yalan haberin ve operasyonun arkasýnda kesinlikle M. Ü ve onun yandaþý (sözde) likide saðlayýcý malum aracý kurum var. YTD
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. ulas351 geriye doðru okudum yorumlarý bu maktk 2 yýldan fazladýr küçük yatýrýmcýyý deyim yerindeyse eziyor. E haliyle koruyan kurum bu iþini yapmayýnca buna devam ediyor. Bizde elimiz kolumuz baðlý sadece forumda küfrediyoruz.(yanlýþ anlaþýlmasýn sadece bunu yapabiliyoruz bu ülkede borsaya yatýrýmcý gelmesin zihniyeti var). Yazýnýzda bahsettiðiniz kiþiler Baþka bir ülkenin borsasýnda bunlarý yapsa bir daha bu iþleri yapamazlar. Bu arada bu benim þikayet yazým þikayette bulunmak isteyen e devlet üzerinden bulunabilir. Unutmayýn birlikten kuvvet doðar.
Þikayet Metni:
( Makina Takým Endüstrisi hissesi 07/03/2019 tarihi 07:09 saatinde düþen JK Files Makina Takýmý satýn alýyor haberi ile öðle saati iþlem arasýna kadar %13-15 dolaylarýnda yükselmiþ daha sonra JK Files haberi yalanlamýþ ve akabinde hýzlýca düþerek günü % -2.96 düþüþ ile tamamlamýþtýr. Makina Takým sahibi Gözde Giriþim ise KAP bildirimini 20:38 saatinde haberi yalanlayarak yapmýþtýr. SPK'nýn yatýrýmcýyý koruma görevi üzere bunun araþtýrýlmasý gerekmektedir. Burada yatýrýmcý zarara uðratýlmýþtýr.)
Teþekkür ederim deðerli arkadaþým. Sagliklar dikerim
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 yýldýr yaptýðý gibi yine kýsa süreli bir vurgun yaptýlar maalesef..Çok fazla maðdur yarattý yine bu oç larý..Biz biraz daha detaylý açalým madem...
17 Aralýk FETÖ operasyonunda Ülker grubu da bunlarla beraber anýlýyordu. Haliyle sabah tüm kaðýtlarý taban yaptý..O gün bu ********ler Ülker kaðýdýnda alým yaptý ve KAP'a hemen bildirdi!!!Kaðýdýmýzýn gerçek deðerini yansýtmamaktadýr biz de alým yaptýk..Ne hikmetse Ülker de alým yapan bu çakallar diðer kaðýtlarý olan Kervt, Maktk ve Gozde de ayný alýmý yapmadý!!
Bir diðer operasyon Gozde de oldu..Satýþ dedikodularýyla kaðýdý hýzlýca 2-3 gün içinde 3 liradan 6 liralara sürüklediler ama bugünkü gibi yalanlama gelmedi nedense!!!! Oradan malý bir verdiler 2,4'a kadar..
Bir diðer operasyon Kervt de oldu..Tarihin en büyük bedelsizi geldi ve tavana kitledi..Tavandan öyle okkalý bir mal verdiler ki bir daha o deðerin yanýna bile yaklaþamadý. %50 düþükten bölündü..
Bugünkü operasyon çok þýktý gerçekten..Haklarýný yemeyeyim nokta atýþý oldu..Bir haber düþür ve yarým gün boyunca tavana yakýn gezdir. Saðlam döþe ve Sonra bunlar yalan de!!!
Sizin gibi aþaðýlýklara da bu yakýþýrdý..
Ulan siz var ya siz 1 birim para kazanmak için tüm sülalenizi satarsýnýz o.. evlatlarý..
Bu ve bunun gibi ********lere hic bir sey olmuyor. Yalan haberlerle Milyonlari vuruyorlar yaptirimi eger uygun gorulurse 5 bin 10 bin TL para cezasi ve iki uc tane elemana 6 ay islem yasagi....oldu bitti .þaka gibi malesef. Türkiyeden baþka bir yerde olamaz zaten bu tarz iþler.
Yer Ýmleri