Arkadaþlar kim aldý kim sattý pasta atabilecek var mý. Þimdiden tesekkurler
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar kim aldý kim sattý pasta atabilecek var mý. Þimdiden tesekkurler
Arkadaþlar formda kimse yokmu herkes satýp çýktýmý. Bir benmi kaldým bu uyuz hissede
Arkadaslar eski mesajlari okudum valla herkes bezmiþ bu hisseden ama merak etmeyen bence hisseye bahar geliyor hersey cok guzel olacak![]()
Bugun unlu menkulden unlu menkule 1 milyon lot ozel emir gecti aksam gorecegiz bir aciklama gelecekmi acaba 8 ay once yollanan bu haberle ilgili bir geliþmemi var arkadaslar
Gözde Giriþim'in baðlý ortaklýðý Makina Takým'ýn stratejik alýcýlara muhtemel satýþýna yönelik çalýþmalar ve görüþmeler yapýlmasýna baþlanýlmasý amacýyla þirket yöneticilerine yetki verildi
Hiç bir geliþme yok deðerli arkadaþým. Bu M. Ü lu ara sýra farklý platformlarda yalan haber üflüyor sonra yukarýdan malý veriyor. Sonra haberi yalanlayip aþaðýdan topluyor. Yakýnda hikayeden bir haber falan ufkerse hiç sasirmayinYTD
Hayýrlýsý degerli arkadasim qnb ve gedik 2 milyona yakin mal aldi son 2 gunde sanki biþeyler olacak gibime geliyor cok yakinda
verem edder bulaþmayýn....aglayanýn malý gulene yaramaz....
Deðerli arkadaþým ben neredeyse bir yýldýr bu hissede kabir azabý çekiyorum. Forumda yazýlan bir yazýdan etkilenerek neredeyse ceketime kadar bu hisseye girdim. Zarar dizi aþtý. Maliyet yüksek olduðu için sat al da yapamýyorum. Senin anlayacaðýn bu hisseye bulastiysan peygamber sabrýna sahip olman gerek. YTD
Yer Ýmleri