3 milyon zarardan 800 bin kar azimsanmasin gencler malinizi ucuza kaptirmayin derim Ytd
Finansman gideri dönemsel olarak azalmýþ evet. Ciro az farklýlaþmýþ, faaliyet karý 500 bin artmýþ. Zaten yýllýk beklediðim kar finansman harici 11, 12 milyon tl. Cironun artmasý lazým arkadaslar. Ben beðenmedim. Þu anda pd / dd çok pahalý göründü bana. Ama piyasa bu yarýn yukarý yapabilir. Ben yukarýda yapsa aþaðýda yapsa seans içinde duruma göre hareket edeceðim.
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Ýbilioðlu kardeþ bir yorumlasan
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yorumum yukarda hocam
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Dün zarar eden, bugün ise kar eden bir firma. Firma an itibari ile profesyonel ellerde ve bunun meyvesini göreceðiz. Piyasa ne dünü ne de bugünü satýn alýr, tam tersine yarýnlarý ve beklentileri satýn alýr. Ýthalattan gelen ciddi bir rekabet var. Bundan dolayý ihracata yönelik adýmlar atýlmalý ve yeni pazarlar bulunmalý. Bu Ýran ile bahsedilen haber güzel bir adým. Stoklarda mal artmýþ. Bir yandan da yurtiçi pazarýnda ithalatýn payýndan kendine çekmeli. Bununla ilgili nasýl bir çalýþma yapýlacaðýný yönetim daha iyi bilir. Ýthal mallar ile hem kalite ve hem de fiyat noktasýnda rekabet edip, yeni müþterilere ulaþýlmalý ki hasýlat yükselsin. Ben derim ki bu patron tertemiz bir sayfa açtý ve firmayý hak ettiði yere getirmek için çabalýyor. Unutmayýn büyük ortak o ve benim sizin yatýrýmýndan çok daha yüksek bir yatýrým ile bu taþýn altýna elini koymuþ. Daha da önemlisi bu patron diðer kapkaççý patronlara benzemez!
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
Yer Ýmleri