Hayýrlý iþler ...
Hayýrlý iþler ...
ulan anasý bellý olmayan spek dmsas zarar acýkladý ýký gun tavan gýttý hayatýnda ýlk defa karý gordun yavsak basmýssýn hýsseyý assagý bu gýdýsle bý daha da karý goremeyecen derdýn ne senýn sadece sende mý olsun bu kagýt yavsak
allah alla ben daha ýlk defa zarardan kara gecen sýrketlerýn eksýye dustugunu goruyorum noluyo lan sadece makýneyle alakalý bý durum degýl bu gerel mýgros bunlar zarardan kara gecmýsler ama sonuc husran zarar acýklayanlar gýdýyo nasýl kumar lan bu endeks 95 býnde yalnýz koklu hýsseler yerýnde b gruplarý cosmus durumda býrý bana bunlarýn normal oldugunu anlatsýn
Kâr acikladin farkindamisin
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
ulan býlanco kotu gelýnce dusmedýn mý sen 2.80 den dustun hayatýnda gorup gorebýlecegýn en ýyý býlancoyu hýc ettýn senden adam olmaz pecete kagýdýymýssýn
Þayet hisseye þirkete geleceðine hikayesine inanýyorsanýz sakin ve sabýrlý olun arkadaþlar bu iþler böyle malesef ters algý beklentinin tersine hareket bezdirme býktýrma ve silkelemenin en kolay ve en etkili yoludur [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri