Hayýrlý olsun
Hayýrlý olsun
Yaw nasýl bir hissesin anlayamadým. Ne endeks takýyorsun ne baþka bir þey. Kendi baþýna bir cumhuriyet sin. YTD
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle þirketlerin borsada iþlem görmesi çok saçma.Faaliyet raporu iðrenç derecede özensiz ve yetersiz, sanki zorla hazýrlamýþlar gibi. Bu durum kurumsallýðýn kötü olduðunun bir göstergesi.Ne temettü var ne büyüme.
https://hizliresim.com/LyOAw5
Tam bir nazlý gelin, günlükte 1,66'yý kýrdýðý takdirde marjý 10 br. olan ayrýca bir fincan formasyonu var, 1,74-1,78 arasý henüz doldurmadýðý bir GAP boþluðu var, 1,87-1,92 arasý formasyon hedefi var, lakin yükselmekte okadar inatçý ki insaný hasta ediyor.
https://hizliresim.com/io0LWU
Günlükte MAKTK hedefi 1,85 olan bir fincan formasyonu çiziyor, 1,74 noktasýný geçtikten sonra kulp oluþturmak için oyalanabilir. Gün içinde 1,67-1,68 noktalarýnda biraz oyalanmasýný bekliyorum. Daha önceden 1,61 iken grafiðini paylaþtýðým kaðýt bir sonraki gün 1,75 noktalarýna ulaþmýþtý. Satýp dün 1,63'ten geri aldým. Þansýmýz yaver giderse 2 günde iyi trade imkaný verecek kaðýt
Merhabalar,
3 yýldan beri yazmýyor idim.
Ünlü ünsüz makina da piyasa karýlýðý yaparak iki yýlda herhalde 20 milyon lot eritti.
Geçen senelerde ki kaðýda olan tüm inancýmý kýrdý.
Yatýrým ortaklýðý Yüzde 70 e inerek 4 milyon daha verdi en son.
Geçen 96.kuruþ hareketinde MTK arayýp ünlü nün ne yaptýðýný sordum.
Sonuçta 2016 Ekim Bedelli ve çakma arsa satýþý ve Gözde nin elinden çýkarma Satýþ hikayesi Ýle 4 yýlda görünen beklenti yaparak mal boþaltan, 0,96 2,34 arasý onlarca ileri geri ile her pozisyonda nakit oluþturan bir Patron.
Burada Spek YOK, spek Ev sahibi.
Ev sahibi NE isterse o olur.
Çanak formasyon iþlemez.
Kaðýda olan inancým o Kadar azaldý ki,
artýk 1 TL etmediðini bile düþünür oldum.
Ilk borsa kaðýdým 1997.de aldýðým MTK ortalama 3 yýl tuttuðum,
ve en son 2016 alýp. Mart 2017 çýkýp, Sonra 2018. tekrar alýp sonra korona da 1 ve civarý tekrar Long aldýðým takýntýlý çok uzun arkadaþým.
Artýk yoruldum.
Beni de yordun.
Arkadaþlarýn hep gittiler.
Sen hala yirmi yýl önceki ayný TL bazýnda fiyat dasýn.
Algý ve gelecek hep fiyatlanýr,
Sen hep takozda kaldýn.
Artýk bu bezdirme deðil resmen MAL boþaltma,
Nereye kadar piyasa yapýmcýlýðý gidecek.
Ben paraya nakite ulaþmak isteyen bir patron çaktýrmadan çýkýþ yapýyor görüyorum.
Ama inat dan bekliyorum ve bekleyeceðim.
2013 #__# 2020
Aselsan 7
Tekfen 3 idi herhalde.
Ama dediðim gibi bu bir totem ve inat.
Siz yine de dikkatli olun.
Durum Bu.
iþ makinalarý, vinçler, demir-çelik vb.. ürünlere ek %30 gümrük vergisi getirildi. sanayi hisseleri için olumlu sanýrým, bakalým maktk'a nasýl yansýyacak.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri