Bu arada elit arkadaþý görüyorum gözde topiðinde konuþmuþtuk bu konuyu onunla umarým bir çýlgýnlýk yapmamýþtýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu arada elit arkadaþý görüyorum gözde topiðinde konuþmuþtuk bu konuyu onunla umarým bir çýlgýnlýk yapmamýþtýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
düþen býçaðý tutarýz dedik, gozde sahibi olduk [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Evet konuþtuk. Þeytan dürttü. Kâr ve zarar kardeþtir. Pazartesi bakarýz artýk ne yapacaðýmýza. Keseriz kolu gerekirse. En azýndan an itibari ile gozde den gelen eksi ykgyo ile karþýlayabiliyorum. Bu þeytan nasýl dürttü ben de anlamadým [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sabah baþlarken besmele de çekmiþtim. Cuma'ya gittik. Ne ara yaklaþtý ve "al,al,al " dedi bugün ben de anlamadým [emoji23][emoji23][emoji23]
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
maliyetim 3
Sizin ile konuþtuklarýmýz aklýma geldi ve 3,05 den verebilirdim ama ayný þeytan olmalý "dur,dur,dur, daha kazan" filan diye fýsýldadý [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bu gece Eyüp Sultan'da kýlacaðým teravih namazýný[emoji6]
Pazartesi kaldýðýmýz yerden devam.
Ne diyebilirim ki sanýrým senin bana söylediðin þeyi þimdi ben sana söylicem"yetiþkin insanlar kendi kararlarýný verebilirler" geçmiþ olsun kardeþim giden para olsun saðlýk daha önemli ama bana sorarsan çok inatcý olma çünki ellerindeki malý daha tam çýkamadýlar ptesi hafif yýkarý yapýp sanki tekrar kalkýyormuþ algýsý yaparlarsa vur kaç bence,yinede karar ve tercih senindir
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Bir diðer avuntum sabah kar yazan avtur maceram.
galiba bu MAKTK beni negatif etkilemeye baþladý. [emoji23][emoji23][emoji23]
forum da çok sessiz olunca, baþka forumlara yanaþýyorum. Eeee elde mal olmadan da yanaþmak ayýp olur diye mallanýyoruz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Biraz bu forum renklense belki elin forumuna kaçmayacaðýz [emoji23][emoji23][emoji23]
Her neyse, eðer bütün haftanýn yorgunluðundan sonra siz ortaklarýmýn yüzüne bir anlýkta olsa gülümseme getirebildiysem ne ala. Hepinize iyi hafta sonlarý.
Sýrasý gelmiþken bizim aziz yýldýrým aykut kocaman'ý geri getirmiþ [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] filmi sardýk 2011'e
Ýnþallah þu hisse fiyatý da oralara gelir [emoji6][emoji41][emoji6]
Allah için zamanýn da çok iyi paralar kazandýk fenerimden, sonra þu fetöcü itler herþeyi bombok etti. Bu sene fenerin senesi olsun[emoji23][emoji23][emoji23]
Tek uçmayan sportif kaðýt bu[emoji23][emoji23][emoji23]
Sakýn bu yazdýklarýmdan fener hissesi pazarlýyorum filan sanmayýn ha!
O forum yeterince kalabalýk, siz gelmeyin[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hadi bu kadar þarlatanlýk yeter!
Hepinize iyi hafta sonlarý dilerim!
Aynen öyle yapmayý düþünüyorum. Þu MAKTK sürekli hareketli olsa ne iþlemler yaparýz be. Burasý ne canlý olur. Ben buradaki ortaklardan çok memnunum. Herkes birbirine saygýlý ve dürüst ve yardýmsever.
Ama bu forumun sessiz olmasý konusundaki düþüncelerim geçerli. Beni farklý arayýþlara sokuyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ve para kaybettiriyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yer Ýmleri