Originally Posted by
Lords9966
Napcan onu . Adam hisse pazarlýyor. Kendi aklýný kullanmaya bak..
SM-A320F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji846] sende kimsin? Beni ne kadar tanýyor yada hakkýmda ne biliyorsun da böyle þeref yoksunu bir iftira atýyorsun?! Aslýnda seni muhatab almak bile sana ödül benim için,sen ona buna akýl tavsiye edebilecek karekterde olsaydýn GÖZDE topiðinde hisse suni çýkarken ona buna gaz verip sonra hisse çakýlýnca murat ülker e aðza alýnmayacak küfürler beddualar ederek salya sümük aðlamazdýn,ben hisse pazarlýyorum öylemi? Elimde bir lot gözde hissesi olmadýðý halde orada olacaklarý sezinleyip hisseye ÇAKMAYA BAÞLAMADAN iki gün önce o topikteki insanlarý uyarma adýna iki uzun yazý yazdým mktkm da ayný kurumlarýn yaptýklarýný anlattým dikkatli olun heran paylayabilir dedim hatta sayýn cefaks ustadan mktkm ýn ocak ve þubat takaslarýna hareketlerine bakýp incelerse gözdede ayný seneryonum oynandýðýný göreceðini yazdým! Sense o aralar o topikte gelgeç çýðýrtkanlýðý yapýyordun hisse hakkýnda olumsuz yazanlara içi boþ giderler yaparak yatýrýmfinansa PEÇETE tutuyordun! Bunlarý yazmak istemezdim ama belki biraz utanman vardýr da yüzün kýzarýr umuduyla yazmak istedim, þimdi sen kuþ kadar beyninle insanlarý karalayacaðýna aynaya bak bakalým ne göreceksin!!
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Zihin fukara olunca,akýl ukala olur..Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri