geldi sonunda gelmekte olan![]()
geldi sonunda gelmekte olan![]()
Sancaktar kardeþ top sende yapa bakalým bi yorum sana zahmet[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
2.418.955 milyon kar
2016 ayný dönem 6.724.066 zarar![]()
sancaktar arkadaþýmýz sanýrým bir süre cezalý ama bu konunu asýl uzmaný sayýn ÝBÝLOÐLU duryinede uzuuuunnn uzuuuunnnn yýllardan sonra son iki bilançosunda kar açýklamasý ve hatta bu karýný arttýrmasý harika bir olay,tabi piyasa bu durumu nasýl fiyatlar bilemeyiz,malum ünlü hz ali kýlýcý gibi elinde 12 milyon lotla durdukça yatýrýmcýlar girmeye çekiniyor doðal olarak,ama bana sorarsanýz bu yapýlanda gerekliydi,hisse A sýnýfýna yükselmiþ piyasada dolaþan hisse sayýsý sýð olmamalýki hacim yapabilsin
neyse sanýrým ekim ayýnýn ilk haftasý ünlü menkulün aðalýðý bitiyor vardýr bir hesaplarý mutlaka,herþeyin hayýrlýsý olsun inþallah![]()
Daha önceki senelerde kar yüzü görmeyen bu firmada seneye umutla girilmesi umuluyor.bu seneye tam verimli olarak baþlayamadýðýný düþünüyorum.bu yüzden kar az geldi.seneye yapýlacak yatýrýmlarla birlikte karýn daha fazla olacaðýný düþünüyorum.ne kadar sistem yenilenirse o kadar daha verimli artacaktýr.rakipsiz kalitede imalat süreci baþladýðý zaman piyasaya daha güçlü gireceðini düþünmekteyim.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
MAKTK Konsolide 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 2418955 Ana Ortaklýk Paylarý: 2418955
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Eðer ki 3. Dönem raporu yüksek kar gelirse, yýlsonu raporu kesinlikle artýda kapatacaktýr.temettü politikasý var tabi ki.en iyi hisse temettü hissesidir.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Sancaktar kardeþin ceza almasýna üzüldüm umarým kýsa zamanda döner onun yorumlarý deðerli bence
Hisseye gelince ben hala tedirginim karamsar deðil tedirginim.
Sebebi ise þu; bu bilanço çok çok güzel bence rakamsal olarak özelliklede dönemsellikte istikrar açýsýndan süper fakat, 04 ekime kadar ünlünün piyasa yapýcýlýk görevi var ve benim tedirginliðim ünlünün satýþýný karþýlayacak kadar talebin olmamasý.
Yani þöyle düþünün elinde 12 milyon lotla her an satmaya hazýr çaký gibi satýcý var ve amacýnda kararlý çünkü piyasaya hisse sürmek istiyor.
Yani arz hazýr talepte olursa ekim beklemeye gerek yoksa istediðimiz ivmeyi yakalamak için ekimi beklemeliyiz þahsi fikrimdir
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri