Ey Ünlü ve yancýsý marbaþ MAKTK ý düþürdüðünüz duruma bakýn. Neymiþ likidite saðlayacakmýþ [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ulan böyle bir günde eksi kapattýrdýnýz. Milletin elinden almak için her türlü fýrýldak var sizde. Amaçlýnýz 2 altý fiyatlarý gösterip ky nin malýna mý çökmek. Gel bekleriz 2 altý yancý marbaþ. Elbet senin de biletini kesen çýkar. Ünlü sende yancýna iyi çanak tuttun. Verdiðin yerden millet almaya korkuyor. Ya daha aþaðý verirse diye. Senin de borun 4 ekime kadar öter patron. Kaç iþlem günü kaldý ki? Ulan böyle mi satacan kalan o milyon lotlarý. Amaç likidite filan deðil, birilerine çanak tutmak. Yarýn ola hayýr ola inþallah!
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Ýtinayla yatýrýmcý yaþ taþa oturtulur.bravo.fabrikada tezek mi üretiyorlar acaba? Dedik arkadaþým tezek boktur, kalorisi yoktur.kime satacaksýn o tezekleri. Bunun adý oyun, bilmeyeni de oyun.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
alyað malyað hürriyet milliyet ersu info yani her türlü hisse yürüdü, ya bu? Neymiþ likidite saðlayacakmýþ [emoji23][emoji23][emoji23] derinlik olacakmýþ
Ýyi de bugün niye eksi kapattýrdýn? Þu likiditeyi biraz da þöyle tavana koþarken görelim artýk [emoji23][emoji23][emoji23]
Hayýr anlamadýðým satacaksa adam gibi satsýn, yazdýk emirlerimizi vermedi. Ne? O fiyata vermez mi? Bizde bu fiyata vermeyiz elimizdekinleri be ahmak ünlü [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ver aþaðý alalým, al yukarýdan verelim sayýn ünlü!
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Aþaðý gelsin timsah gibi almayý bekliyom. Fakat endeks Düþerken yakalarým diye düþünüyorum.herhalde seneye bu fiyata alamam diye düþünüyorum.bütün parayla da hisse alýn demem.
Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri