Paraya tapanlar þu mübarek günde böyle beddua alýr
Paraya tapanlar þu mübarek günde böyle beddua alýr
Yazdýklarým hayali kendi düþüncelerimdir;asla yatýrým tavsiyesi olamaz....
endekse tepki gelirken kýmýldamaz düþerken önde koþar.. bu mudur sahipli þirket ? 8 milyon lot elinizde insaf be. hiç mi kýymeti yok
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
3 tl lerde penguen gýda ile bununn arasýnda kalmýþtým biraz penguen aldým aðýrlýklý bunu aldým.. sonuc ortada..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
sen düþürmeye devam et g... yiyorsa düþür senin o çok sevdiðin malýný elinden almayaný s.......ler ,
Regaip kandiliniz mübarek olsun
Þehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
gelelim kansýz imansýz lüks kadifeye.. 25.000 tl lik alým yapmýþ yöneticiniz hamen sacma sapan kap acýklamasaý yollamýssýnýz ..gercekten cok acemi ve iþ bilmezsiniz
Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Erdal KESRELÝOÐLU kendi adýna yapmýþ olduðu iþlem ile 25.000 TL.'lik pay alým emri vermiþtir.
Þirketimiz ortaklýk yapýsýnda büyük ortaklarýmýz olarak Yaþar KÜÇÜKÇALIK ve Yýlmaz KÜÇÜKÇALIK haricinde %5 oranýný geçen ve bilinen baþka bir pay sahibi bulunmamaktadýr.​​​
Yönetim Kurulu üyeleri, üst yönetim ve sermayenin doðrudan ya da dolaylý olarak %5'ine sahip pay sahipleri, Þirketin sermaye piyasasý araçlarý ve hisse senetleri üzerinde yapmýþ olduklarý iþlemleri ve sonuçlarýný kamuya açýklarlar, yatýrýmcýyý etkileyebilecek özel bir durum mevcut deðildir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Yer Ýmleri