satarsan sat gelip burda yönelendirme yapma
satarsan sat gelip burda yönelendirme yapma
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
9 lira maliyet ne satmasý yeni kurbanlar olmasýn
Tavana yazdým bakalým çok az bir lot alacaklar mý alamayacaklar mý.
(Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi deðildir. Sadece kendi düþüncelerimdir)
Ben þunu anlamýyorum elinde hissesi olanlar neden olumsuz yorum yaparlar daha çok aþaðýya gelmesini bekliyorlar, ya da elinde hisse olmayan varsa onlar neden olumsuz yorum yaparlar bunlarý anlamýþ deðilim, her ikiside lot almak içinmi olumsuz yorum yaparlar.
Arkadaþlar Kap'a her akþam alým satým haberi düþüyor. Þirket hem alým yapýyor hem de satýyor mu.
Bak bakalým geçen sene ne kadar kar etmiþ o zaman gör kim sallýyor kimde karakter kimde dürüstlük gör görde yaz yazmazsan adam deðilsin
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin anlama sorunun mu var, geçmiþ yýllar zararý yok geçmiþ yýl karlarý toplamý 50 milyon tl , gecen yýl zarar etmesi bir sey deðiþtirmez bilmiyorsan öðren , geçen yýl zarar eder bu yýl kar eder , önemli olan toplamda yani geçmiþyýllarýn toplamýnda ne kadar kar zarar ettiðidir, þirketin geçmiþ yýllar karý 50 milyon tl dir, bilancoda bak sana kopyalýyorum.. diyelimki bu sene 10 milyon zarar etsin, bu geçmiþ yýl karlarýndan düþülür, geçmiþ yýl karý 40 milyon tl + görünür
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=LUKSK
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Yer Ýmleri