Sabah yüksek açýp sonra akþama kadar kademeli olarak düþen kaðýt kendinden nefret ettiriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ink Bilgisayar birkaç aya satýlabilir.
Link Bilgisyar Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kasaroðlu, Bloomberg'e yaptýðý açýklamada þirketin birkaç aya satýlabileceðini söyledi.
Öncesinde þirket, KAP'a Kanal Ýstanbul'un geçtiði dört ilçeden biri olan Arnavutköy'de bulunan tarlasýnýn deðerleme sonuçlarýný göndermiþ ve bu deüer defterdekinden 34,3 kat fazla çýkmýþtý.
Þirketin yatýrým amaçlý gayrimenkulleri arasýnda bulunan Ýstanbul Arnavutköy'deki 6 bin 543 metrekarelik tarla vasfýndaki taþýnmazýn deðeri 12 Aralýk tarihli deðerleme raporuna göre 2 milyon 225 bin lira olarak belirlendi.
Bilançoda bu deðer 64 bin 810 lira olarak görünüyordu. Bu da metrekare için daha önce 9,9 lira olan deðerlemenin 340 liraya çýkmasý anlamýna geliyor.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...at-fazla-cikti
Deðerleme çalýþmasý Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) kayýtlý listesinde yer alan Emek Taþýnmaz Deðerleme tarafýndan yapýldý.
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
Bu 14.930 daki 11 bin lotu kim satabildiyse ve insanda kim aldýysa bu tahtanýn sahibidir.
Bu günden sonra çýk yoksa ben bir satmaya baslarsam seni çýktýðýn yere geri sokarým ey spek
Yer Ýmleri