Yükselirken alýcý geliyor mu ,satýþtaki hisselerimizi kaptýrabiliriz testi yapýyorlar.Alýþ -satýþ lotlarý olaðan dýþý Linke göre.
Dubakalým.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yükselirken alýcý geliyor mu ,satýþtaki hisselerimizi kaptýrabiliriz testi yapýyorlar.Alýþ -satýþ lotlarý olaðan dýþý Linke göre.
Dubakalým.
Gýrgýr olsun diye 12 tl. ye 200 lot satýþ koydum geldi aldý,þimdi 11,40 -11,50 ye alýþ koydum bakalým verecekmi.
satýþ tarafý 101,101 gibi gidiyor.toplam 63.000 satýþ,23.000 alýþ.
temkinli bir hareket olmasýna dikkat ediyor.Ama avize dükkanýna girmiþ fil gibi .Bi tarafa çok patýrtýlý gidecek sanki.
Yukarý patlamasýný bekliyorum maliyetim 13.07 buralar bedava link için . 17 den vermiþtim geçen sefer . Bu sefer de ayný yerden vermeyi düþünüyorum . Link patla artýk bizi fazla bekletme .
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hedef fiyatlarý nereler olabilir
Ek Açýklamalar Þirketimiz Yönetim Kurulu 19 Nisan 2018 tarihinde yapýlacak 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda, genel kurula 2017 dönem karýnýn daðýtýlmayarak þirket bünyesinde kalmasý yönünde teklifte bulunulmasýna karar vermiþtir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
dow 30 nerdeyse %2 ekside bunu fýrsat bilen Link acaba yarýn ne yapar.ne dersiniz...
Yer Ýmleri