Ne alakasý var çamur atmayla burasý borsa , geçen hafta saatlik üçgeni yukarý kýrýlmasýný takip ediyordum aþaðý saldý, bugünde negatif haber geldi, 2 senedir ayný terane dönüyor , 8 li fiyatlara gelirse alým yaparým, alt fiyatlarý görürsemde þaþýrmam.
Haber etkisi ile zaten yýl baþýnda 8 den gelmiþ buralara, negatif haberle inince çamur mu oluyor?
Hisse 8 e gelir 5 düþer demek suçtur. Sucun ötesinde yatýrýmcýsýnýn canýný sýkmaktýr,hisseye satýþ baskýsý demektir.Ayýptýr zaten moralimiz bozuk daha bozmanýn manasý yoktur.panik yapmayýn panik tapmanýza vesile olanlara fýrsat vermeyin.ortaklýk haberi zaten bu fiyatlardayken geldi ve o gün bugün yabancý alýma devam ediyor .
Abilir fiyat telaffuz etmeniz gereksiz ve abes, 8 TL lere öyle bir anda düþmesi zor, hisse pahalý deðil, fk da PD de sektörün en düþüklerinden. Kendi geçmiþ fiyatýna göre ucuz da deðil buda bir gerçek. Yarýn bu hisse taban olsun elimdeki lot miktarýnýn üç katýný tekrar gireceðim. Her zamanki fikrimi tekrar söylüyorum. Kasaroðlu þirketi satacaðýna kasasýndaki nakitle büyük firmalara yatýrým yapsýn, az çok demesin stratejik yazýlým firmalarýna yatýrým yapsýn yeni iþ birlikleri peþinde koþsun. Ben þunu anlamýyorum Stratejik ortak yada þirket satýþý niye yapýlýr. Þirketin büyüme potansiyeli vardýr büyüyecek finansal gücü yoktur o sebeple. Link in kasasýnda bir sürü nakit fazlasý var neredeyse sýfýr kredi yükü var. Ama büyüme amacýyla, yeni yatýrýmlar için kullanýlmýyor. Kenarda faizle dövizle sürekli büyütülüyor. Birgün kullanýlmalý, bize yatýrýmcýsýna kar payý olarak falan daðýtmasýn, yeni fikirler büyüme stratejik sektör yatýrýmlarý VS vs. Ben bilecek deðilim ya herþeyi fikri olan birþeyler yazsýn karþýt görüþ istiyorum![]()
Yarýn birçok þeyi seansta net göreceðiz sert satýþ gelecek mi? Gelirse nerede karþýlanacak? Karþýlandýktan sonra ne olacak? Hangi basamakta ne kadar hacim oluþacak? Yarýn bu sorularýn cevabýný iyi tahmin eden kazanýr
Bence görüþmelerin sona ereceðini biz hariç herkes biliyordu o yüzden hareket sýnýrlý kaldý. Bugün düþmesi beklenir ama aþýrý etkisi olmaz yataya sarar gibi, ama ben satarým bugün, birçok fýrsat var borsada. YTD
Yer Ýmleri