Aðýrlýklý ortalama yüksek sýkýntý görünmüyor
Aðýrlýklý ortalama yüksek sýkýntý görünmüyor
Yaw arkadaþlar býrakýn kavgayý. Buraya yatirdiginiz paraya ihtiyacýnýz yoksa doldurun bardaginizi yakýn çubuðunuzu. Seyreyleyin þehr-i linki. Bu kadar sýð bir tahtada spek ne mal çýkabilir nede istediði kadar alýþ yapabilir. Ýki senedir sat al yaparým(al sat deðil dikkatinizi çekerim) bu hissede neler gördük neler geçirdik. Son beþ dakikada tavanda kadar cizildigini tapana kadarda verildiðini gördüm. Haaaa üç beþ günde dünyayý kazanacaðým diyorsanýz bence bu tahtaya iþiniz olmaz. Ben gün geldi tahmin bile edemiyeceðiniz zararla günü kapattým yeri geldi çok abzurt karla günü kapattým. Ama yinede satmadým. (sat allarim hariç.) sagolsun spek lingimin üstüne hergun ortalama üç beþ lot ekledi. Ne zaman satacaðýma gelince hedef 2025.tabi bu ara hisse devir iþlemi gerçekleþip çaðrý yapýlmazsa o zaman duruma bakarýz. Sana hadiiii eyiiiii gunlerrrrr spek emii. Bakýn asla al tut sat tavsiyesi falan deðildir. En doðru karar kendi verdiðiniz karardýr. Sonra yan yattý çamura battý muhabetti olmasýn
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar yatýrým tavsiyesi falan algýlamayýn. Burada aðlayýp sizlanmaya hiç gerek yok. Tasiyabilicekseniz sorun yok. Ama tasiyamiyacaksaniz özellikle x kurumdan iþlem yapan amcam býrakýn iki yanaðýnýzdan öpmeyi doner birde kulak arkanýzdan öper. Haaaa taþýyabilirsiniz bu spekin ensesinden bile opersiniz. (týpký benim iki yýldýr yaptýðým gibi) Ben bakýyorum bir kaç taban yapsýn. Mermim hazýr. Öyle bir atimlik barutum falan yok. Ben bu þirketin ciðer röntgenini çekmiþim. Amiyane tabirle öðlen personele hangi yemek çýktý. Bugün patron hangi personele fýrça kaydý aðam þirkete gelirken kaç adým attý onu bile ezberledim iki yýldýr. Son söz böyle sýð bir tahtada bugün alayým hemen kazanayým diye düþünürseniz yandý gülüm keten helvasý. Bakýn yatýrým tavsiyesi falan deðil kendi kendinize karar verin. Sonra yok efendim böyle yok efendim þöyle langir lunguru olmasýn
Rahat olun. Can babanýn (can Yücel) ne diyordu bir þiirinde "seke seke olmazsa.." Bende diyorum ki bu hisse seke seke gitmese bile s2e s2e gidecek. Bu ara Can babaya saygýlarýmla.
Bu kaðýdýn tahta yapýcýsý benzer hareketler yapýyor
Dolayýsý ile ben son bir yukarý hareket bekliyorum ama nereye kadar kestirmek zor Yani son bir altýn vuruþ.
Artý bu brüt takasta aldýðý mallarý yukarýda bir yerde vermesi lazým.Dolayýsý ile ÞÝMDÝLÝK bir sýkýntý görmüyorum
1 yýl önceki
Þimdi
Tabii olacak diye bir þey yok Beklentim böyle
Suriyedeki durum da önemlidir bu grafiklerin geliþmesinde bunu da unutmamak lazým
Olmazsa haftalýklar sat verdiðinde veririm. Henüz haftalýklarda sýkýntý yok
Öylesine yaptýðým bir araþtýrmadýr Aman dikkat Herkez kendisi karar verir
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
ben de yazmýycam artýk...
28,5 altýnda 24 ler görülebilir dedim, 2 haftada da 28,5 altýnda 24 ler görüldü...
thunderbolt hocanýn dediði gibi herkes vadesine göre hareket etsin...
herkes kendi kararýný versin...
kimi için 28,5 altý haftalýk kapanýþ önemlidir kimi için günlük kimi için saatlik...
o nedenle herkes kendi araþtýrýp karar versin...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi deðildir...
Arkadaþlar bu tür sýð tahtada teknik meknik hikaye. Haaa günde bilmem kaç milyon lot iþlem yapan bir hisse olur o zaman tekniðe eyvallah.Bir kere þunu bilin bir spek var ki þirketi devir alacak þirket adýna iþlem yapýyor. Amaç þirket devir alýndýktan sonra çaðrý yaparak alacaðý hisse iyicene azalsýn.Bu durum link i devir alacak þirket doyuncaya kadar devam edecek. Hep yazdýðým gibi bu hisseyi taþýyabilecek gücünüz varsa alýn unutun. Ýsterse beþ dip yapsýn. Bardaðýnýzi doldurun çubuðunuzu yakýn biraz deniz veya göl kenarýnda dolaþýn. Býrakýn spek kendi kendine jimnastik yapsýn. Siz merak etmeyin bu spek eninde sonunda size kulak arkasýný uzatacak. Bu paylaþýmými bir kenara not düþün. Belli bir süre sonra yanilirsam önüme koyun. Hatta ve hatta Özelime dilediðinizi yazabilirsiniz. Belli bir süre yazmayacaðým artýk. Bana kýzanlar var biliyorum. Ne demiþ nasreddin hoca "Bana eþekten düþeni getirin" Ben çok eþekten düþtüm. Onun için zararda olan arkadaþlarýn duygularýný anlýyorum. Çabam siz eþekten düþmeyin. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Þimdilik hadi bana eyvallah.
Yer Ýmleri