Türk Dil Kurumuna göre BÝRKAÇ kelimesinin anlamý "Çok olmayan, az sayýda, az". .. Þimdi birde ÇOK kelimesinin anlamýna bakmak gerekli...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Dil Kurumuna göre BÝRKAÇ kelimesinin anlamý "Çok olmayan, az sayýda, az". .. Þimdi birde ÇOK kelimesinin anlamýna bakmak gerekli...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
çýkýp SÜRÇÜ LÝSAN ETTÝM AFFOLA derse iþte o zaman d*****n kuyruðunun koptuðu vakittir... inþallah demez :-)))
Hacim çok küçük, 2-3 tane ky satýyor malýný, ne yapalým biz de mi satýp gidelim? Güldürmeyin beni, hacim bu kadar küçükken istesen de satamazsýn, daha da düþerse yokum demiþtim ama bu hacimli düþüþe bakýp satarsak bu kadar ky olunmaz ki derler adama...ytd...
Bu Spek tam bir manyak.
Yapacak birþey yok kimse tekkeyi terketmezken 1-2 ky malýný satýp stop oldu diye satamam, mantýk tutmuyor, hee bu kendi fikrim kimse takip etmesin herkesin aklý kendine, mazallah yarýn kötü haber gelir de taban taban giderse kimse aðlamasýn, ben þu hacme kanmam diyorum, ytd...
45 gündür istikrarlý bir þekilde düþen nadir hisselerden biri olarak tarihe geçeceksin þeref yoksunu
Yok bu böyle olmayacak, her türlü gider yapýyor hacim yapýyor, salla yaww, takip ediyor olacaðým sadece ben kaçtým,ytd...
Yer Ýmleri