Hahaha haklýsýn ama inan buralar çok sýcak hiç örtünme ihtiyacý hissetmiyoruz..
![]()
Hahaha haklýsýn ama inan buralar çok sýcak hiç örtünme ihtiyacý hissetmiyoruz..
![]()
Way anasýný yorumlara bak
Tam bi kara deliðe düþmüþüz desenize
Söylediklerim kendi yorumum olup çoðu zaman þakadýr.Yatýrým tavsiyesi olamaz.Baðý bahçeyi satmayýn
Eeee ne olmasýný bekliyorsunuz þirkette muhattap bulamazsan teknik Temel islemezse bizede doðaüstü güçlerle bu iþi çözmenin yollarýna bakýyoruz örneðin ruyalarla.
Þaka bir yana hisse tehlikeli denizlerde yüzüyor.12.70 altý inerse aþaðýlarda bir band acacaga benzer.Ben buralardan ikinci bir sýçrama bekliyorum ve umarým devamý gelir yoksa bekle babam bekle.
Öncelikle iyi çalýþmalar.Aylar önce , birkaç aya kadar þirketin satýlacagýyla yada ortaklýk yapýlacagýyla ilgili basýn yayýn organlarýnda haber cýktý.Neredeyse 5 ay geçmesine raðmen henüz resmi bir açýklama gelmedi.Bu arada
Hisse fiyatlarý manüpülatif iþlemlerle yukarýya çekildi , bizim gibi küçük yatýrýmcýlara hisseler yüksek fiyatlardan satýldýktan sonra fiyatlar aþaðýya çekilerek zarara uðratýldý.
1 Satýþla ilgili son durum nedir ?
2 Bu tarz manüplatif iþlemler için þirket niçin engel olmuyor.
3 Haber akýþý neredeyse yok , küçük yatýrýmcý neden bilgilendirilmiyor.
4 Þirket acaba batýyormuda 19 tl yi gören hisse fiyatlarý 12 tl ye inebiliyor.
5 Sorularýma cevap vermenizi temenni eederim.Aksi taktirde bimer, cimer , .... Nekadar þikayet makamý varsa þikayetimi iletecegim.
Þikayetimi ilettim firmaya her hiissedarda iletmeli bece herkese iyi aksamlar
ben de nisanýn baþýnda bir yazý yazmýþtým ve o yazým aþaðýda :
Konu :bilgilendirme
Sayýn ilgili , Geçen senenin sonlarýna doðru þirket yöneticisi Kasaroðlu , Pragma Danýþmanlýk ile þirket varlýklarýnýn bir bölümü veya tamamýnýn satýþý konusunda bir finansal danýþmanlýk ve aracýlýk sözleþmesi imzalandýðýný basýn aracýlýðý ile kamuya duyurmuþ ve akabinde KAP da ilgili bildirim yayýnlanmýþtý. Þu ana kadar geçen süre zarfýnda bahse konu iþlemle ilgili ilave herhangi bir haber veya bildirim yayýnlanmadýðýndan, BÝST vasýtasý ile hisse senetlerinizi aldýðýmýz ve ortak olduðumuz þirketiniz ile alakalý yeni bir geliþme, erteleme veyahut iptalin olup olmadýðý konusunda merak endiþe ve kaygým artarak devam etmektedir. Zira aslýnda piyasa þartlarý ile açýklanabilecek olsa dahi hisse fiatýnda yaþanan geri çekilme, beni bu yönde bir endiþe ve kaygýya sevketmektedir. Elbette meri kanunlarýmýzýn müsaade ettiði ölçüde olmak kaydý ile tarafýma bu konuda bir bilgi verilmesi hususunu önemle rica ediyorum. Saygýlarýmla,
4 nisanda þirketin gönderdiði cevap ise þöyledir :
Sayýn Yatýrýmcý,
Þirketimizin satýþý ya da ortaklýk görüþmeleri konusunda KAP’ta yayýnladýðýmýz açýklamalar dýþýnda herhangi bir geliþme bulunmamaktadýr. Bir geliþme olmasý durumunda SPK mevzuatý gereði özel durum açýklamasý yapýlacaktýr.
Asla YTD .
Yer Ýmleri