Yok üstad haklýsýnýz forumdakilere müstehaktýr diyemiyorum, Kurunun yanýnda yaþ'ta yakmak,pire için yorgan yakmak gibi deyimlerimiz var bizim, hem ben özelden deðerlendimenizi sabýrla bekliyorum....
Yok üstad haklýsýnýz forumdakilere müstehaktýr diyemiyorum, Kurunun yanýnda yaþ'ta yakmak,pire için yorgan yakmak gibi deyimlerimiz var bizim, hem ben özelden deðerlendimenizi sabýrla bekliyorum....
Millet iyiyi kendinden, kötüyü baþkasýndan biliyor. Anlatýrýz þöyle iyi, böyle iyi, sonrasýnda ya memleket batar, ya da þirket kötü duruma düþer (Allah korusun) Vay sen hisseyi övdün bak þimdi ne durumdayýz, ardýndan akla bile gelmeyecek bir sürü beddualar, küfürler. Nasýl saydýrmalar öyle. Ýnsaný bitiriyor. Öyle böyle deðil...
Unut gitsin üstad, biraz sade yazarsýnýz olur biter, biz silvr'da iþi fazlaca sohbete dökmüþtük biraz, umutlaarýmýz vardý keyfimiz yerindeydi, pyasada diðer hisseler alýnmayacak seviyelere gitmiþ silvr kalmýþtý yazdýðýmýz dönemde , tabi silv bilançoyla herkesi hayal kýrýklýðýna uðrattý. oda hep dediðim gibi pazarlamyla birleþmeden olmaz iþin kaymaðýný pazarlama yiyor diye düþünüyorum....
Þirketimizin 19.10.2017 tarihli özel durum açýklamasýnda; tarafýmýza Þirket hissedarlarýndan verilen bilgiye istinaden, Þirketimiz faaliyetlerinin veya varlýklarýnýn bir bölümünün veya tamamýnýn satýþý, ya da bir þirketle birleþmesi veya bir yatýrýmcý ile birlikte yeni bir þirket kurulmasý da dâhil olmak üzere, stratejik iþbirliði olanaklarýnýn araþtýrýlmasý konularýnda, Þirketimizin hâkim ortaklarý ile Pragma Finansal Danýþmanlýk Hizmetleri Ticaret A.Þ. arasýnda 19.10.2017 tarihinde bir finansal danýþmanlýk ve aracýlýk sözleþmesi imzalandýðý duyurulmuþtur. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açýklama yapýlmasýný gerektiren herhangi bir yeni geliþme bulunmamaktadýr. Süreçle ilgili bir geliþme olmasý halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
süreç devam ediyor
LÝNK yeþil gözlü sarýþýna benziyor, yoksa gözlerim mi seçmiyor ,yalnýz biraz yaþlýca gözden düþmek üzere gibi kocayý buldu buldu, yok bulamazsa kýz kurusu olur öylece yaþlanýp gider
Son düzenleme : batik65; 30-08-2018 saat: 16:55.
Kasadindaki parayi da, ortakligi da yazdik. Geriye dogru okuma zahmeti gosterin.
Kafanýz karýþýk 1 milyon dolar diyeniniz de var, 2.5 milyon diyeninizde, Ortaklýk veya satýþ için o iþ bitti artýk diyorsunuz kap' daki haberden o anlaþýlmýyor, aksine devam ediyor anlamý çýkarýlabilir....
2.5 Milyon Dolar
200 Bin Euro
3 Milyon TL
Toplam Nakit Pozisyonu var.
Bunun TL karþýlýðý: Bugünkü kura göre yaklaþýk olarak 20 Milyon TL yapýyor.
Yer Ýmleri