Satýþ için beklenti oluþtu gelen haber ile . Tabii hepimizin gözü aydýn ancak bu satýþ haberi ile desteklenmezse gene aþaðý gelir . Sürekli ayný teraneyi okumaktan býktýk . Devre kesici geldi . 15 dk mola . Hacim 5.5M . Rekor hacim var . Alýmlar çok iþtahlý. Tahtayý izlemek keyifli .
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tavan olur bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Link bir elvedayý hak ettiði için birþeyler karalamak istedim. Yaklaþýk 11.7 ortalama ile hisse ile vedalaþtým. Biraz da izlediðim bir hissenin aþýrý uygun fiyata düþmesi tamamen terk etmeye cezbetti beni. Ama satýþ sürecinin olumlu sonuçlanacaðýný ve fiyatýnda eski zirvesinin çok ilerisine geçebileceðini düþünüyorum. Milletin kan aðladýðý dönemlerde bu hisse beni hep mutlu etti. Yeni aldýðým hisse de kýsa vadede iyi getiri elde eder link i uygun fiyata alma fýrsatý bulursam tekrar geri dönmek isterim. Link beni sever yine aldýrýr bana kendiniKalanlara bol kazançlar.
Günün en saðlam hisselerinden birisi oldu kaliteli kaðýt bol þans
Bir veda da benden 8-9 arasý maliyeti olanlarý üzmez demiþtim. 12 üzeri bende full çýktým 10-10.60 bandýnda pusudayim. Gelirse alýrýz gelmez ise 14:35 geçilmeden girmem geri donusdeki en önemli direnç orasý çünkü. Kalanlara maliyeti yüksek olanlara Allah sabýr versin
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alacak þirket yerli ve yerli linki kaçtan alacak ? Þuanki piyasa fiyatýnýn altýndan alýrsa ???
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Yer Ýmleri