seans baþladý, baþladý yine çakmaya, bugünün çakýcý kurumu hangisi acaba ?YTD
seans baþladý, baþladý yine çakmaya, bugünün çakýcý kurumu hangisi acaba ?YTD
Adam baský için her türlü zararý göze alýyor. 13.29 dan tek kalemde 5 bin lot aldý þimdide aþaðý basmak için kullanýyor aldýklarýný. Þeref yoksunu bakalým hangimiz inat göreceðiz sen mi biz mi ? YTD
Bunlarýn mor çizgi takýntýsý var o yüzden takoz diyorum ben onlara [emoji16]
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tek kalemde yine 13.29 dan 7 bin lot aldý meksa ata dan alýyor. Ama o kadar yukarýlar dolu mal almak olsa derdi orayýda toplar ama orada býrakýyor. Alt kademelere 1 er lot koyuyor yine meksa öyle sallayýp duruyor hisseyi. Bu þirketin sahipleri kafalarýný kuma mý gömmüþ acaba hiç mi bakmýyorlar ne oluyor diye.
Ben iyice amacýnýn bizim algýmýza oynamak olduðuna inandým beklenti büyük ki bu kadar uðraþýyor bu algý için bu alým satýmdan kar falan ettiðide yok tam aksine zarara raðmen buna devam ediyor. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Atí alanlar Üsküdar i geçiyor bu hala çizgi ve pres derdinde
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
sýradan bir tahta olsa bu yapýlanlar anlaþýlabilir belki de, satýþ beklentisi olan bir kaðýtta bu operasyonlar çok tehlikeli, elin oðlu alýr götürür kaðýdý sen operasyon yapacaðým derken, ardýndan el sallarsýn, aynen 10x lerden 13x lere gelirken olduðu gibiYTD.
hareket zamaný yaklaþtý daha bu fiyatlarda en fazla 2 hafta tutarlar ondan sonra mutlaka bir hareket olmasý lazým ya da bklentinin bitip tekrar aþaðýlara gelmesi
Yer Ýmleri