Alıntı Originally Posted by jager Yazıyı Oku
Tabiki burada komisyon oranları çok önemli.
Yoksa aracı kuruma çalışmaktan ileriye geçilmez al sat ile.
Birkaç kademe için al sat yapılmaz gerçekten güzel bir marj olmalı.
Her gün al sat yapılacak diye bir şey yok tahtanın hareketli olduğu günlerde yapmak daha avantajlıdır çünkü gün içinde birden çok defa yapma imkanı tanıyabilir .

Şahsi tecrübem doğru hisseyi doğru yerden alıp hedef fiyattan satmayı en doğru yatırım stratejisi olarak görmektedir bunada önemle belirtmek isterim.

Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel şeyler yazılıyor. Al sat yapmak lot arttırma amacına yada nakit çıkmaya yardımcı olur. Böyle hisselerde sağlam bir nakit güç olması lazım. Kademeli işlem yapmak gerektiğine katılıyorum ve ben de zaten öyle yapıyorum. 10 basamak civarı al sat yapabiliyorum hızlandığında biraz bekliyorum. Açılan al sat boşlukların da araya girmeye çalışıyorum bu tahtacının kendine alıp sarmasını engelliyor dolayısıyla hisseyi başka noktaya sürmeye zorlayabiliyor bazen. Aşağıya da sürebilir yukarıya da. Yazdıklarımla spekülatif hisse peşinde koşan bir al satçı olarak algılanabilirim. Fakat ben şirketlerin finansal yapısını f/k sına piyasa değerine de önem veririm. Link zarar eden bir şirket olsaydı elimi sürmezdim. Temel herşey den önemli link elinde döviz birikimi olması karlılığı yükselen bir şirket olması, satış hikayesi, ve son zamanlardaki holding birleşmesi sebebiyle geleceğinden ümitli olduğum bir şirket.