Kaðan bu bedelsiz sermaye artýrýmýndan en çok sen bahsetmiþtin. Bu sene link için dönüþüm yýlý olduðunu düþünüyorum.
Ýlk kez faaliyet karý her çeyrek bu kadar net artýyor.
Þirket ortaklýk yapýsýnda deðiþikler oluyor
Ýlk kez kar payý daðýtýlýyor.
Ve belki de ilk kez bedelsiz (emin deðilim ben hatýrlamýyorum) sermaye arttýrýmýna gidiliyor.
Bu fiyata nasýl yansýr bilmiyorum ama þirket kabuk deðiþtirme emareleri gösteriyor.
Bu geliþmelere ek olarak yeni bir ürün paketi oluþturur ve bunu sunarsa piyasaya, iþin rengi daha fazla deðiþir. ben sanki gelecek projeksiyonlarýnda 2020 de yeni sürüm yazýlýma geçileceðini görmüþtüm. Ama nerede gördüm kaynaðý hatýrlayýp bulamýyorum.
Link in daha fazla kabuk deðiþtirmeye ihtiyacý var. Nasýl olacak bilmiyorum ama baþka geliþmeler tum bu olanlarý takip etmeli
Burada ky kalmamisti en son çýkýþ la hepsi dökülmüþtü 3 5 kiþi kaldýk ama bu bir oyun bence önce temettü haberi sonra
Bölünme bu çýkýþ satýlacak paylar için deðildir inþallah
Ne için olmasýný bekliyorsunuz ki yükseliþin, belli ki bir noktaya ulaþtýrmaya karar verilmiþ, ama bunu biz bilmiyoruz, bilen oraya gelince satar. Biz ise kendi elimizdeki 3, 5 lot u kaça vermeyi hedefliyoruz ona karar verip oraya gelince satmaktan baþka çaremiz yok. Hissede çok kar etmemi yada zarar etmemi saðlayacak bir miktara sahip olmadýðýn için bir oyuncu sayýlmam artýk seyirci sayýlýrým nereye kadar gidecek zevkle izleyeceðim.
Son turun son biletleri . Biletsiz yolcu almýyoruz.😃😃😉
Al sat turþusunu kur tavsiyesi deðildir
Neydi sloganýmýz Bir logo olmadan asla.......
Cover 13 aslýnda ben %400 civarý bekliyordum. Biraz hayâl kýrýklýðý olmadý desem yalan olur.
Yer Ýmleri