LIDFA Konsolide 2019/3 Aylýk DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI: 7731000 Yýllýk Deð%:-13
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sahipsiz gibi ama izlenir
Birileri dayanamadi verdi sabir da bir yere kadar dedi.bizde sabir çok spek efendi.bir zamanlar tgsas ile ayný fiyatta idi.simdi arada uçurum var kim sahipli kim sahipsiz belli...ytd
Ederinin yarýsý fiyattan iþlem görüyor. Artýk tabanýný bulduðunu düþünerek , dün 2,04 TL. ortalama ile giriþ yaptým. Kar eden , özsermayesi güçlü ,ucuz kalmýþ , keþfedilmeyi bekleyen bir hisse gibi gördüm. Geçmiþ yýllarda 7 TL. lerden dönmüþ. Tabii , bu süreçte % 50 bedelsiz vermiþ. Yani , 4,80 TL. lerden aþaðýlara süzülerek bugünkü fiyatlara gerilemiþ. Bu süreçte, ky.leri dökmüþ herhalde. Çünkü,forumda hiç yazan,çizen yok.Ya da yüksekten alanlar çok zararda olduklarý için beklemede de olabilirler. Eðer öyleyse, onlardan malý tekrar alabilmek için yukarýlara sürebilir diye düþünüyorum. Çünkü ,bu fiyatlardan mal toplamasý mümkün deðil.Orta ve uzun vadeci yatýrýmcýlar için, bu fiyatlar kaçýrýlmamasý gereken bir fýrsattýr diye düþünüyorum.
Son düzenleme : By Akýl; 12-07-2019 saat: 12:12.
Þirketin halka açýklýðý çok düþük. Dolaþýmda 2.900.000 tane hisse var. Dün ve bugün yaptýðým alýmlarla halka açýk hisselerin %1 ini 2,04 TL. ortalamayla ele geçirdim. Bu iþ için 60.000 TL. para yeterli oldu. Sanýrým baþkalarý da ayný þeyi yapmasýn diye , bugün borsa göçmesine raðmen, spek satýþ yapýp da hisseyi düþürmüyor.
Yer Ýmleri