2023 yýlýndaki Adel hareketlerine benzþyor sanki .Eðer böyle bir senaryo olursa çocuklara anlatacaðýmýz bir hikaye daha olacak
2023 yýlýndaki Adel hareketlerine benzþyor sanki .Eðer böyle bir senaryo olursa çocuklara anlatacaðýmýz bir hikaye daha olacak
9 aylýk 351 milyon kar önceki 203 milyon
Bilanço hayýrlý olsun
Ýndikatörler soðudu,yükselen kanal dibinde görünüyor,,burdan bir ataða geçebilir mi acaba?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Þirketimizin iliþkili taraflarýndan NG Lojistik Pazarlama Yatýrým ve Gayrimenkul A.Þ. mülkiyetinde olup ; halen satýþ maðazasý ve showroom olarak kiracý statüsünde kullanmakta olduðumuz Ýstanbul Ýli, Baðcýlar Ýlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2141 Ada 8 Parsel 93.831,63 m2 yüzölçümlü taþýnmazýn, kiracý iliþkisini sonlardýrmak suretiyle satýþ maðazasý ve showroom olarak kullanmak amacýyla, SPK lisanslý TSKB Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. nin 31.03.2026 tarihli ve 2026A264 sayýlý raporunda bulunan satýþ fiyatý esas alýnmak suretiyle, 100.000.000.-TL peþin- 147.000.000.-TL 2026 yýlý sonuna kadar ödenmek üzere KDV Hariç toplam 247.000.000 (ikiyüzkýrkyedimilyon) TL 'sine , þirketimizce satýn alýnmasýna karar verilmiþ olup, satýn alma ve devir iþlemleri 17.04.2026 tarihinde (bugün) tamamlanmýþtýr.
Yatýrýmcýlarýn saðlýklý bilgilendirilmesini teminen, gerekli gizlilik önlemleri alýnmak suretiyle, iþbu karar kapsamýndaki bilginin açýklanmasý satýnalma ve devir iþlemleri sonuçlanýncaya kadar 31.03.2026 tarihli Yönetim Kurulu Kararý ile ertelenmiþtir.
Yer Ýmleri