döviz kuru son günlerde agresif çıkıyor...bu durum döviz kuru ile mal satan karsu tekstili olumlu etkiliyor...döviz kurunun yükselmesi ciro ve karları artıracak...zaten yıl sonunda 250 milyon tl kar ve 1,250 milyar tl ciro tahmini yaparken biraz da döviz kurunun çıkacağına güvenerek bu tahmini yapmıştım...ikinci bir konu da ülkemizdeki enflasyon...resmi enflasyon yıllık %70 iken gayri resmi enflasyon ise yıllık %150 civarlarındadır...
bu iki faktör bize gösteriyor ki karsu tekstilin bilançoları çeyrekler geçtikçe daha da güzelleşecek...benim tavsiye içermeyen kişisel düşüncelerim bu şekilde...
ederini hesaplarken ise ben hep fk 5 e göre hesap yaptım..ama bu 7 de olabilir hatta 10 bile hesaplanabilir...ben yine de taban rasyondan bir değerleme yaptım...tahta yapıcısı çok aktif olursa ?? bu hisseyi ilginç fiyatlarda görebiliriz...düşük sermaye ve yüksek karlılık bu hisseyi agresifleşmeye yatkın yapıyor...bakalım neler olacak ?? sabır sabır sabır...
Son düzenleme : keko; 08-06-2022 saat: 16:51.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri