ilk 5 aracý kurumda %54.57 gözüküyor bunun %60/70 üzerine geçmesi lazým isteseler hemen hallederler fakat zamana yaymak istiyorlar..
ilk 5 aracý kurumda %54.57 gözüküyor bunun %60/70 üzerine geçmesi lazým isteseler hemen hallederler fakat zamana yaymak istiyorlar..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Bak spek efendi..
Þirket yöneticilerinin ensesindeyiz..
Þirketin durumunu an be an soruyoruz araþtýrýyoruz..
Kaç aydýr hissede ne yapmaya çalýþtýðýn belli deðil.
Sana ucuza mal býrakacaðýmýzý sanýyorsan yanýlýyorsun..
Sabrýmýzý test etmene gerek yok çünkü satmayacaðým.
Ýsterse 1 liraya çek bekliyorum oradan..
Alýþmýþsýnýz baský altýndaki hisseleri ucuza insanlara sattýrmaya ..
Hani gücünüz var ya..
Þirket tarafýnda ayak oyunu yapýldýðýný anladýðýmýz an direk her türlü kuruma þikayet edeceðiz..
Enflasyonu döviz artýþýný her þeyi düþünsen bile faaliyet karý ciddi artmýþ 68 bin endekste 4,40 olan bir þirketin fiyatý buralar deðil..
Ýstediðiniz kadar kan kusun bekleyeceðim..Size bedavaya mal yok...
Spek efendi senden hisse yükseltmeni beklemiyorum çünkü sen karaktersizsin..Ben þirketin ederine gelmesini bekliyorum..
50 milyon faaliyet karý olan bir þirket..Faiz gideri az kur gideri fazla..Kur riskleri de mümkün mertebe opsiyon ile hedge edildi..
Seans içinde hissenin 1 kademe çýkmasýna bile tahammülün yok..
Biz sabýrla bekleyeceðiz.
2017 yýl sonu bilanço analizimiz þu þekildeydi....Euro projeksiyonumuz tutmadý ve yükselmeye devam etti. Çok önemli deðil 2018'den baþlamak üzere þirket Euro borçlarýnýn bir kýsmýný hedge etti.Ayrýca yerli pazara euro ile satýþa baþladý..Umarým þu tekstil teþviðinden faydalanýr..
Elinde hissesi olanlar boþ durmasýn þirketi arasýn!
Ýlk çeyrek beklentiler ne durumda?
Þirket artýk kar etmeli tarzýndan söylemlerden bulunup bilgi alsýn...
Kayseri'nin þerefli ailelerinden Molu ailesine yakýþmýyor þirketin hisse fiyatý.
Sn.Nevzat Soyek ve Molu varisleri þu þirketi þaha kaldýrýn artýk.
Yataþ batmak üzere iken geldiði konuma bakýn.Demek ki istenilse oluyor bu iþler...
HACÝM ÇOK SIÐ DURUMDA PÝYASA YAPICI BÝR ÞÝRKET ÝLE LÝKÝTÝDE SAÐLAYICILIK ANLAÞMASI YAPMAK ÝÇÝN GÖRÜÞMELERÝNÝZ VAR DÝYORSUNUZ HALA BEKLÝYORUZ.DAHA NEYÝ DÜÞÜNÜYORSUNUZ?...SPEKLERE MEYDANI BIRAKMAYIN.
BU ÞÝRKETÝN BU FÝYATLARDA OLMASINA TAHAMMÜL EDEMÝYORUM. ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKÝYORUM.BU ÞÝRKETÝ SATMAK ÝSTESELER 1,40 KURUÞTAN SÝZE 5'DE BÝRÝNÝ BÝLE VERMEZLER...
1,38 kapatacakken karanlýk odada 1,37 kapattýran ahmak senin nasýl bir psikolojik sorunun var..
Sn. Stock,
Ýnanýyorum ki gün gelecek ve mýzrak çuvala sýðmayacak, spekte buna ne yaparsa yapsýn engel olamayacak ve bu bana göre çok uzak deðil.
Býrak spek efendi isterse 1 kademede oynasýn, mutlu oluyordur kendince.
Modernizasyon ve yenileme sonucu artan verimlilik ile ciro artýþýnýn faaliyet kârýný ne kadar arttýrdýðýný yakýnda gelecek olan bilançoda hep birlikte göreceðiz.
Bakalým ondan sonra da bu fiyatlarda durabilecek mi. .
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Günlük Ýþlemler
Kendi þahsi düþüncelerim olup, yanýlma payým %100 bile olabilir. Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir .
Yer Ýmleri