Originally Posted by Kazançkapısı İlk çeyrek 40 -50 milyon tl kar beklerim f/k 4 civarına düşecek..alım fırsatı sunuyor bakalım neler olacak.. Bol kazançlar.. 48 milyon tl kar..hayırlı olsun..
Originally Posted by Kazançkapısı 48 milyon tl kar..hayırlı olsun.. Ciroda sn. yarımada, kârda siz haklı çıktınız. Marjlarda ciddi bir iyileşme var. Kendi enerjisini ürettiğinden kaynaklı olabilir. Hayırlı olsun.
Originally Posted by Kazançkapısı 48 milyon tl kar..hayırlı olsun.. Tebrik ederim. Brüt marj Q4/2021 den de yüksek gelince karı pozitif etkiledi. Ben brüt marjın biraz düşeceğini tahmin ediyordum. Çeyreklik 73 milyon FAVÖK elde eden değeri 500 milyon lira olan bir şirket oldu şu an. Önü açık.
Originally Posted by Kazançkapısı 48 milyon tl kar..hayırlı olsun.. Tebrik ederim Dün yünsa'nın bilançosundan sonra beklentiyi biraz yükseltmiştim ama, bu kadar da beklemiyordum doğrusu. Hayırlı olsun tüm ortaklara..
Forum Rules
Yer İmleri