Halk 4$ fiyata gelene kadar benim icin YOK hukmundedir.vede buyukds yeminliyim 4 $ altina vermicegime.istediginiz kadarda biyik altindan gulebilirsiniz bana)
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Halk 4$ fiyata gelene kadar benim icin YOK hukmundedir.vede buyukds yeminliyim 4 $ altina vermicegime.istediginiz kadarda biyik altindan gulebilirsiniz bana)
Gulmuyoruz Serkan ortak. O fiyatlari gorecektir de.. Reno Clio da 1 milyon dolar olacaktir. Eee, 500 yasina kadar yasamiyoruz.
Sonucta burdaki herkes o fiyatlarin gorulecegini biliyor. Problem zaman. Bazilarimiz pek takmiyor ama, bu borsada zamana karsi yarisiiyoruz hepimiz. Disardaki borsalar gibi degil durum enflasyondan dolayi.
SANA ÞEREFÝM ÜZERÝNE YEMÝN EDERÝM KÝ SAYIN CUMHURBAÞKANIMIZ GÖREVE DEVAM ETTÝÐÝ SÜRECE KESÝNLÝKLE HALK BANKASI 4 DOLARI GÖREMEZ.BÝR ZAMANLAR 10 DOLARIDA GÖRDÜ OZAMAN CUMHURBAÞKANIMIZ abdullah gül idi .ikisinin arasýnda daðlar kadar fark var.ABDULLAH GÜL YATIRIMCI DOSTU ÝDÝ ALLAH ONDAN RAZI OLLSUN. SAYIN CUMHURBAÞKANIMIZ YATIRIMCI DOSTU DEÐÝLDÝR.onbinlerce küçük yatýrýmcý telef olmuþ onu asla etkilemez.tek umudum sayýn albayraðýn merhametli biri olduðu söyleniyor belki o bizi bu bataktan kurtarýr
Hisse sert hareketini hep ekran baþýnda olmadýðým zamanlarda yapýyor. Neyse ki mutlaka önceden pasif emirler giriyorum bu ihtimale karþý.
Brunson sonrasý düþüþte düzenli toplamýþtým, en düþük 6.09 ve ortalama 6.5 maliyetle. Bugün hepsi 6.7 ortalamayla satýlmýþ, çýkýþý takip edebilsem daha iyi olabilirdi ama bu da iyi, miktar fena deðildi, zararý az daha azalttým.
Biz de böyle zarardan kar edip seviniyoruz anca.
Ben de kendime en geç mart yerel seçimlerine kadar halkbanktan çýkma hedefi koydum, bir süredir volatilite iyi, az çok alsattan para býrakýyor, hisse yerinde saysa bile o zaman kadar zararý kurtarabilirim diye umuyorum.
Hissenin altýlarda çok kalmayýp hýzla yukarý atmasý iyi oldu, 5.5-6 civarýnýn dip olma ihtimali iyice kuvvetlendi bence.
Gülünecek bir konu deðil, herkes istediði fiyattan alýp satmakta özgür zaten, herkesin hedefi ve beklentisi de farklýdýr.
Umarým o fiyata gelir ama ben mümkün deðil kalamam o kadar, makul bir karda çýkarým. Nedeni de sabýrsýzlýðým deðil, þirketin mali yapýsýnýn geçen yýla göre kötüleþeceði beklentim. Ýktidar bankalara, özellikle kamu bankalarýna yükleniyor, bu da karlýlýklarýna etki edecek.
Halkbank yerine garanti,akbank, iþc'de beklemeyi tercih ederim..
Zaman sikintim yok usta benim,gunlukcu felanda degilim.ha gunluk can sikintisindan takip ederim ama islem yapmam.bana halkin maliyeti 2euro.ben ticaret yapiyorum aldiysam 2 ye ,4de satmak isterim.ev arsa alim satimi gibi.bunun.haricinde satmam mumkun degilki.2 yil once thy 5 liradan alip satardim suan thy 15 lira.halk 2 yil once 9 liradan alip.satardim kisa vade simdi 6.× bunun erdoganla.merdoganla bi alakasi yokki tamemen piyasa fiyaTlamasi vede algi meselesi.daha 2 gun once deli gibi satan adamlar batak goruntusu verenler bugun pes pembe bi durum sergiliyolar.inaniyorumki.2 yil gibi bir sure icinde 4$ ve ustu bir fiyatlama gorecegiz.goremesekde sikinti yokhaYat borsadan halkdan ibaret degil
Yer Ýmleri