---------
---------
Sayýn TH Hulk 8 küsür olduðunda Garan kaç TL olacaksa, Hulk 15 TL olunca Garan da ayný orantýlý fiyatta olacak.
Ayrýca NORMAL ÞARTLARDA dediðin doðrudur, yani olmasý gereken durum öyledir, fakat bu hissede normal þartlar YOK, bu hissede tuzak, dolap her türlü dalevere dönüyor, bunu sende görüp çok iyi biliyorsun, bu garip durumu defalarca dile getirdin zaten, böyle bir durumda benim burda iþim olmaz, içinde bulunduðu delik karanlýk ve bu delikte her türlü haþarat mevcut.
Günaydýn...
Akýbeti merak ediliyordu! Ve kiralandý
Antalya'nýn Kundu turizm bölgesindeki dünyaca ünlü Mardan Palace Hotel'i alacaklarý karþýlýðýnda haciz yoluyla devralan Halkbank, tesisi 10 yýllýðýna Titanic Hotels grubuna kiraladý.
Antalya'nýn Aksu ilçesine baðlý Kundu turizm bölgesinde, Azeri asýllý Rus iþ adamý Telman Ýsmailov tarafýndan 2009 yýlýnda açýlýþý yapýlan ve 1,4 milyar dolara mal olan Mardan Palace Hotel, alacaklarýna karþýlýk haciz yoluyla Halkbank'a geçti. Mardan Palace Hotel için Halkbank ile Titanic Hotels grubu arasýnda bir süredir devam eden görüþmeler geçen hafta itibarýyla sonuçlandý.
Titanic Hotels Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Aygün, Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan geçen hafta itibarýyla 10 yýllýðýna kiraladýklarýný ve imzalarýn atýldýðýný söyledi. Aygün, otelde 'resort' olarak ne eksik varsa onlarýn tamamlanacaðýný, Mardan Palace Hotel'i en güzel zamanda mevcut otelleriyle ayný þekilde ve hatta daha iyi hizmet verecek hale getireceklerini, Nisan ayýnda da hizmete açacaklarýný söyledi.
Mardan Palace Hotel'in geçmiþ dönem iþçiler de dahil alacaklarýyla ilgileri olmadýðýný da belirten Mehmet Aygün, "Alacaklý olanlar kimden alacaklarý varsa onlara müracaat etmeleri gerekiyor, bizimle alakasý yok. Haciz yoluyla Halk Bankasý almýþ ve biz de Halk Bankasý'ndan kiraladýk. Alacaklýlarýn bizimle hiç alakasý yok. Evin kirasýný ödemediniz, yeni kiracý mý ödemesi gerekiyor. Biz grup olarak böyle bir tesisin kapalý kalmasýndan üzüldüðümüz için en kýsa sürede hayata geçirmek için kiraladýk" dedi. Aygün, Nisan ayýnda açýlacak otel için 10 milyon euro'nun üzerinde yatýrým planladýklarýný da söyledi.
180 BÝN METREKARE ALANA KURULU
Azeri asýllý Rus iþ adamý Telman Ýsmailov'un sahibi olduðu AST 1989 Group'un, Türkiye'deki en önemli turizm yatýrýmý olan Mardan Palace Hotel, 180 bin metrekare alanda konumlandý. Yapýmý için 10 bin metrekare altýn, 500 bin kristal kullanýlan Mardan Palace, Ýstanbul'un tarihi yapýlarýndan esinlenilerek inþa edildi.
Haber linki...
http://www.milliyet.com.tr/akibeti-m...onomi-2785355/
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Eðer Amerika dan halkbank hususunda pozitif bir jest gelecekse bu cumaya kadar beklenir. G20 öncesi olmalý, olmazsa ölme eþþeðim yaz gelsin çayýr çimen az gelsin...
%56,82' den %57,18' ye yükselmiþ yabancý oraný...
Dediðim gibi henüz dökülen bir ky yok...
Ne zaman takas 60 üzeri atýp yükselmeye devam etti o zaman kalýcý istenen fiyatlara yükseliþten bahsedebiliriz...
Umudum uzun süredir 54-58 arasý yabancý oranýnýn stabil olmasý...
Yok not indi, yok faiz çýktý, yok Amerika davasý vs. deyip, risk almak istemeyen yabancý satacaðýný sattý izlenimi veriyor bana...
Muhtemelen satmayan yabancý da çok al sat yapmayan, yüksek fiyattan maliyetlenip bu fiyatlardan satmanýn þirketin iflasýyla elde kalan 0 ile arasýnda fark görmeyenler diye düþünüyorum...
Çok çok olsa gördüðü dibi tekrarlar...
Benim gibi maliyeti düþük ve düþtükçe düþürebilecekler için konuþmak kolay, Allah bitmez sabýr versin maliyeti yüksek olanlara...
Bitmez sabýr diyorum çünkü geçen Keanu Reeves' in baþ rolünde olduðu Siberia filmini izledim, film vasat lakin filmden aklýmda sadece þu anekdot kaldý...
"Sabýr hava dolu mühürlü bir odaya benzer, baþta ne kadar hava olsa da sonunda bitecektir"
Bu anekdot da ky' nin illaki döküleceði anlamýna geliyor...
Mesele biz o dökülenlerden mi, yoksa dökenlerden mi olacaðýz...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
1,4 milyar dolara mal olan hotel kaça kiraya verildiðine bakar olay da daha ne kiranýn miktarýndan bahseden var nede geçen hafta imzalandýðýný iddaa etmelerine raðmen kapa düþen bir haber var...
Bu haber yine fiyat belirsiz dün gece küresel piyasalarda da paylaþýldý...
Sanki borsada iþlem görmüyor...
Devir yapýlýnca mý bildirecekler acaba...
10 milyon euro yatýrým diyorsa 1,4 milyar dolarlýk yere þuanki durumu çokta kötü deðil anlamýný çýkarýyorum ben...
10 sene sonra da mal bizde kalýyor...
Mesele kira fiyatýnýn ne olduðu 50 milyon dolar ve üzeri senelik rakam ciddi pozitif olur...
O parayý verirler mi onu bilmiyorum neredeyse tek ciddi isteyen firma diðeri isteðinin arkasýnda duramadý...
Neyse bu iþi de yakýn zamanda öðreniriz...
Yer Ýmleri