Originally Posted by
TRENDHOUND
1. elden örnek vereyim:
Benim TR'de 30 dönümlük bir tarlam var, imarsýz ama imar sýnýrýnda olan cazip bir lokasyonda bulunan bir tarla. Bir süredir satmaya çalýþýyordum, fiyatým 10 milyon dolar (41 milyon tl) nakit. Çok arayan oldu (özel hastaneler, müteahhitler vs) ancak bu fiyata hiç kimse yanaþmadý hele hele nakit olarak hiç kimseye uygun gelmedi. TR'deki mevcut þartlara baktýðýmda satacaðýmdan hiç ümidim yokken Ankaralý tanýnmýþ bir yatýrýmcý/iþadamý aniden talip oluverdi. Fiyattan hiç kýrmadým, pazarlýðý söz konusu bile yapmadým, piyasadaki nakit sýkýþýklýðýna raðmen fiyattan taviz vermeyip tok satýcý oldum (benim klasik satýþ yöntemimdir), buna raðmen alýcý ile anlaþtýk. Bu akþam gelen telefonla satýþ teyit edildi. Böyle berbat bir piyasada yüksek meblaðlý nakit karþýlýðý böyle bir satýþýn yapýlmasý TR'deki iç piyasaya 2 ayrý perspektiften bakmayý gerektiriyor. Park etmek için kendine güvenli bir liman arayan ciddi meblaðlar var þu anda piyasada.
Yine her zamanki gibi en üst düzeydesin...Biraz alt frekanslardan gönder mesajlarýný, ahali zorlanýyor netekim...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri