...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Alinti bir calisma...Þuan ky. 9nolu psikolojide...
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Gine bir istatistik....(alinti calisma)...
![]()
Yiye yiye bitiremediler bankami
![]()
Valla süper bir çalýþma olmuþ. Kim yaptýysa eline saðlýk. Peki 20 numara yokmu birde 21 numara. Ben ekleyeyim bari 20 numara ky aldýktan sonra yatay giden kýsa bir süreç. 21 numara tam ky istenilen kývama geldi mi þelale baþlýyor. Þeyettigimin borsasý insana yapýlan en büyük zulm.
$/halkb
![]()
ABD Merkez Bankasý (Fed) mayýs toplantýsýnda politika faizini beklendiði gibi sabit tuttu. Banka faizi 1,50-1,75 aralýðýnda býraktý. Karar 8 üyenin oybirliði ile alýndý.
"Ekonomik görünüm aþaðý yukarý dengeli görünüyor" denilen FOMC açýklamasýnda, enflasyonun mart toplantýsýndan bu yana bankanýn hedefi olan yüzde 2'ye yaklaþtýðý belirtildi. Açýklamada, "12 aylýk enflasyonun orta vadede yüzde 2'ye yakýn seyretmesi bekleniyor" beklentisi paylaþýldý.
Bu arada FOMC açýklamasýndan, "enflasyon geliþmeleri yakýn þekilde izleniyor" ifadesi çýkarýldý.
Fed, federal fon faizinde kademeli artýþlarýn devam etmesini beklediðini tekrarladý.
Açýklamada istihdam piyasasýnýn güçlenmeye devam ettiði, piyasa þartlarýnýn güçlü olmayý sürdürmesinin beklendiði vurgulandý.
Fed Mart toplantýsýnda faiz oranlarýný 25 baz puan yükseltmiþti. Yýlýn kalanýnda çoðu piyasa oyuncusu 2 faiz artýþý bekliyor.
Bir sonraki Fed FOMC toplantýsý 12-13 Haziran'da yapýlacak.
Yer Ýmleri