@rxpuhayyrani
Yazdigimin devamini da okuyabilir misin? O konular nasil simdi?
Daha yeni okudum yazini. "Adet bazinda" demissin. Bu mantikli olabilir. Denediniz mi ki eldekinin belli bir kismina bloke koymayi?
@rxpuhayyrani
Yazdigimin devamini da okuyabilir misin? O konular nasil simdi?
Daha yeni okudum yazini. "Adet bazinda" demissin. Bu mantikli olabilir. Denediniz mi ki eldekinin belli bir kismina bloke koymayi?
Verdigim linkte mkk ya nasýl girileceði gösteriliyor. Ben e devlet þifremle girdim on dakkamý almadý.Oraya girdikten sonra ecas alt menülerden yapabiliyorsunuz ben tümüne bloke koydurdum o açýklamayýda ordan direk copy paste yaptým bence ky nin bunu yapmasý ufakda olsa bi çomak sokmak olur kanaatindeyim.
Z988 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan Baþkaným son bir kaç gündür meþguldüm, özel iþlerimin peþinden koþturdum. Tarla satýþ iþlemim bitti, tapuyu verdim ve parayý nakit olarak aldým, Allah bereket versin. Bu arada Hatay Samandað'daki arazileri de çoktan elden çýkardým. Çok güzel para kazandým onlardan, 1 e 5 gibi. Eðer bugüne kadar býrakmýþ olsaydým 1 e 5 yerine en az 1 e 10 kazanýrdým, o da ayrý. Gayrimenkul böyle bir þey iþte, zamanlama yapabilmek na mümkün. Fiyatlar zirve yaptý diye düþünüyorsun ve satýþ yapýyorsun ama bir bakýyorsun fiyatlar daha da gazlamýþ. Samandað'da 1 dönüm civarý bir arsa býrakmýþtým kendime özel, tam da denize ve plaja nazýr bir konumda, villa imarlýydý ve oraya güzel bir villa yaptýracaktým. Gelgelelim ilgili Bakanlýk arsanýn üzerinde yer aldýðý plajýn Caretta Caretta kaplumbaðalarýnýn üreme yeri olduðu gerekçesiyle benim villa arsasýný istimlak etti, tabii benimkiyle birlikte oradaki tüm arsalar da istimlak edildi. Neyse, olur böyle þeyler deyip geçtim.
Bu arada Yetkisiz kardeþime de sevgilerimi gönderiyorum.
Senin 7.xx beklentin gerçekleþti HALKB'de. Bugün 7.89'a kadar saldý hisse ve 7.98'den kapattý.
Not: Kuzu ve Uzunçaðatay neredeler acaba? Bu forumda "Stah" babayý görmüþtüm bir ara.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Telefonla aramaya gerek yok netten kaldýrýyorsunuz. Direk sisteme giriþ yaparak iþler kolaylaþmýþ.
Z988 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Timothy Ash de aynen böyle tavsiyede bulundu. Ben þahsen ilk etapta 200 baz puanlýk bir faiz artýþý bekliyordum TCMB'den ama adamlar 75 baz puanlýk bir artýþ yaptý. Maalesef TCMB geriden geliyor, aynen 2014 Ocak ayýnda yaptýðý gibi. O zaman da 500 baz puanlýk bir mega faiz artýþý yapmak zorunda kalmýþtý. Arjantin merkez bankasýnýn icraatlarýna bakýyor musun? Benzer problem Arjantin Pezo'sunda da var. Adamlar da çok geriden geliyorlardý aynen TCMB gibi ama arka arkaya 700 er baz puanlýk faiz artýþý yapmak zorunda kaldýlar bir kaç gün arayla. Þu anda Arjantin merkez bankasý faizi %40. TCMB'ninki ise %12.75'den %13.5 e yükseltildi. Tabii %40 Arjantin'e özel bir faiz. TCMB geç likidite faizini asgari %15 yapmalý yani asgari 150 baz puanlýk bir artýþ daha gerekiyor, böylece 75+150=225 baz puanlýk artýþ yapmýþ olacak toplamda.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
O zaman AKP+MHP ittifaký Baþkanlýk seçimini kazanamaz, dolar böyle gidiyorken seçimi kazanmayý unutsunlar. Tamam, Türkiye halký manipüle edilmeye çok yatkýn ama bu kadar da salak deðil. Ekonomiyi duvara toslattýran bir Yönetim/Parti tekrar iktidara gelemez. 2002 seçimlerini bir hatýrlayýn, DSP DYP MHP Anavatan ne kadar oy almýþlardý? Alayý baraj altý kaldýlar.
Yer Ýmleri