Yahoo temettüsüz fiyatlarý gösteriyor, ilgilenenler için: https://finance.yahoo.com/quote/HALK...rt?p=HALKB.IS#
Eski Platoculari burada görmek güzel.
Selam olsun. Halk'den uzaðim lakin arkadaþlar sayesinde epey bilgi sahibi oldum.
Lakin Usa kararý vermeden girmek bana zor geliyor.Piyasa bu dibin dibi, yükseðin tepesi olmaz.
Burada herþey zamanlama.Hele doðru kuþu görmüþsen.Gerisi takip ve vnnn.
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TH hocam bende Halkb de 7.70 leri bekliyorum ... Buralara gelirse alacaðým ... Darbede 7.30 kadar düþmüþtü ya... O zaman biraz daha bekleyeyim belki 7 altýna salarsa alayým diye.. Birden döndü ve 7.70 den trene binmiþ 10.20 de inmiþtim .. Ben indikten sonra 15.40 lara kadar gitmiþti .. Ama ben dönüp bakmamýþtým ardýndan artýk... Þimdide sanki böyle bir þey yapacak .. Belkide darbede gördüðü fiyatý tekrar görecek ama benim niyetim 7.70 civarý almak .. Nasip artýk , bekliyorum .saygýlarýmý sunarým .
Norveç fonunda çok hisse var BIST'ten. Halkbank da vardý, 2017 sonlarýna doðru hepsini satýp sýfýrladýlar, bu düþüþte paylarý var yani.
Norveç fonundaki hisseler ve deðiþimleri hakkýnda bir yazý merak edenlere: http://www.lattedenborsaya.com/2018/...rsilastirmasi/
saatlik kapanýþ görmek lazým , stop bu yüzden koyuyoruz ya , düþen trend çizgisini kýrýp gibi yapýp tekrar aþaðýlarsa yönelirse zararýmýzý sýnýrlayalým diye ;)
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr
Son düzenleme : alekss; 07-05-2018 saat: 22:47.
Býrakýn fonlarý monlarý buralar bile 100.000 endekste mucize fiyatlar.. Ben 7.70 lerden aldýðýmda endeks 70-80 bin arasýnda bir yerdeydi... 7.70 den al ... 7.60 dan al... Bekle ... Sonra nere salarsa salsýn hiç týnmayýn bekleyin , bekleyin . Ben bugün tüm Fener hisselerimi 36.000 ortalama ile verdim gitti... Tüm paramla gözlerim fal taþý gibi açýk halk bankasýný izliyorum ... Bugün bile almak için kendimi zor tuttum... Fener hisselerimi boþaltmama sebeb oldu bu Hulkun fiyatý ... Buralardan alanlar seçim sonrasý en az 9 -10-11 gibi Satar... sabreden 20 TL .üzeri de satar. Kelepir buralar kelepir.. Ortada global krýz yok bi mok yok... Feyk feyk .. Cambaz dalda oynuyor .. Korkmayýn kardeþim bu fiyatlardan.
Yer Ýmleri