buda haftalýk baba grafik dedikleri
umarým alt banda tekrar deðmeye çalýþmaz
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr
Yok Can'ým onu yapamam...Ölü fiyat diyorum buralar.. 7.30 da salabilir diyorum ama .... Korkulacak fiyat deðil buralar ... Ya dipteyiz bilmiyor ama az bi þey daha var belki... Bak ; tam dibi süper profesyonel traderler bile bilemez bunu unutma ... Ömründe tam dibi yakalayaný görmedim ve duymadým þimdiye kadar ... 60 yaþýnda profesyonel bir trader ömründe tam dibi belki bir kere yakalamýþtýr oda þans olmuþtur... Belkide tam dipten alýp oradan döndüðü hiç olmamýþtýr ... Mutlaka ama mutlaka aldýktan sonra aþaðýya salýp oradan kazanmýþtýr ... Tam dibi bekliyorsan avuç yalama modunu kabul ederek beklemelisin ... Ne dedim; darbede 7.30 görünce daha aþaðý görecek diye bekledim ama sonra 7.30 dan almayan amatör trader 7.70 ' e razý olup aldý... Bu iþler böyle ... Kesin diye bir þey yok... Ben mucize ve ucuz fiyata vurgu yapýyorum o kadar. Belki ben 7.70 bekliyorum ama 8.30 da razý olup alacaðým kimbilir![]()
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açýlmýþtýr
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir þekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez ama genede oylamaya ne kadar çok katýlan olursa o kadar saðlýklý olur.
sadece oyumuzu kullanalým yorum yapmayalým
hayýrlý olsun
bir halt olacaðý yok.
Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.
2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.
2 sene sonra 250 idi.
Ýstisnalar kaideleri bozmaz..... Þans diyelim hocam... Þansa en düþüðü yakalayýp hatýrý sayýlýr bir karla satmýþsan makbuldur o iþ.... Bende göltaþta 36 TL yakalamýþtým ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattým... Ama o katladý gittiþans ve tesadüfi bir hisse yakalamýþ olduk neticede .. bildiðimizden deðil yani.
piyasalar mükemmel iþliyor
piyasalara uyumlu hareket et
piyasayý deðiþtirmeye çalýþma
piyasayla inatlaþma
sen piyasaya uy
Yer Ýmleri