Piyasa deðerinin Yüzde 10 u 200/225 milyon dolar eder.ceza bu kadar olur 10lira bedeli yapacaðýna bankayý tasfiye eder
Piyasa deðerinin Yüzde 10 u 200/225 milyon dolar eder.ceza bu kadar olur 10lira bedeli yapacaðýna bankayý tasfiye eder
Aynen, hadi spot PD'nin %20 si kadar bir "açýlýþ/baþlangýç" cezasý bile verse uzlaþma sürecinde bu yarýya iner ve senin verdiðin rakama düþer.
Þunu da belirteyim: Bankanýn en üstteki yönetim tarafýndan kirli iþlere alet edildiði ve bankadan ziyade Zarrab da dahil belirli kiþilerin bu iþten büyük ölçüde nemalandýðý, bankanýn bu iþten ciddi bir para kazanmadýðý, en önemlisi de bu olaylar yüzünden bankanýn piyasa deðerinin 3 te 2 sini kaybettiði ve an itibariyle defter deðerinin sadece 3 te 1 inden iþlem gördüðü OFAC tarafýndan dikkate alýnacaktýr.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
coni erimesine devam...bankada yerli milli diye diye biz bize kalacaz
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
KIA halka arzlarda ve sonrasýnda 118M lota kadar çýkarmýþtý elindeki hisseleri, ondan bu yana pozisyonunu azalttýðý yönde bir haber duymadým, GIC de aynen öyle, bu devlet fonlarýnýn kendilerine ait bir sürü alt fonlarý var, doðrudan KIA veya GIC adýyla hisseleri tutmuyorlar, mesela Mondrian elindeki 76 milyon hisseyi 7 ayrý fonda tutuyor
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Sayýn TH. Ýyi akþamlar. Ben de sizden Dolar endeksi ve !0 yýllýk ABD hazine bonolarý hakkýnda yorum rica ediyorum. Þant Manukyan 3.5 lardan bahsetmeye baþladý. (Ýþyatýrrm) . ABD büyümesi FED Kaplan 2.5-2.75 arasý dedi. Ýþgücü piyasasý yeteri kadar sýký deðil ki ücretlerde artýþ yok dendi. Þayet bu büyüme 2.5 civarý olursa FED küçülmesi sürdürülebilir mi ? SAnýrým tüm emergingmarketlerin borsa ve dolar fiatlamasý bu sorularda ...
Yer Ýmleri