Bence Halkbank'a bir ceza gelecekse bile bu tabiri caizse "bankaya koymayacak" bir tutar olacaktýr. Halkbank zaten piyasa tarafýndan fazlasýyla cezalandýrýlmýþ durumdadýr. Artý þunu unutmayýn
Halkbank USA 'de faaliyet gösteren bir US person deðildir, USA 'de bir þubesi/iþtiraki bulunmamaktadýr. Cezaya söz konusu sayýlabilecek iþlemler sadece bir kiþi/gruba ait iþlemlerdir ve genele þamil deðildir. Herhangi bir terörist grubu doðrudan/dolaylý finanse eden faaliyetler deðildir. Banka kendi belge ve kayýtlarýný düzgün tutmuþtur, denetim sürecinde art niyetle davranmamýþtýr, þeffaftýr.
Sizle burada "kýyas" açýsýndan çok güzel bir örneði detaylarýyla paylaþmak isterdim, ama bence herkes kendi araþtýrýp bulsun ve okusun
Pakistan'lý Habib Bank Limited'in aldýðý ve sonra uzlaþtýðý ceza, OFAC'ýn denetim raporu bunlar hep kamuya açýk bilgiler ve internette basit bir aramayla kolaylýkla bulunabiliyor.
Habib Bank'ýn tüm olan bitene raðmen aldýðý 630 mio $ lýk ceza 200 küsür mio $ 'a indirilmiþtir, Halkbank'ta oradaki hadiselerin yarýsý bile yok.
Herkes baksýn araþtýrsýn kararýný versin. (Trend yardým etme kimseye pls

) Aþýrý derecede ucuz kalmýþ bir banka var elimizde
Orta uzun vade potansiyeli muazzam.
Yer Ýmleri