Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,183
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Dünyadaki muadil ve en tanınmış, savunma sanayi sektörünün en köklü şirketlerine (Boeing, Raytheon, BAe vs) baktığımda 2xYC'nin üzerinden işlem gören bir savunma sanayi şirketi yokken 20 tl deki ASELS 4xYC den işlem görmüş oluyor, bu seviyedeki F/K'sı da 16'dır. TR'deki mevcut ortam dikkate alındığında bu rasyolar fahiş seviyelerdir. Ortalama 4 F/K dan işlem gören büyük bankalar varken, risksiz enstrüman olan devlet tahvilleri 6.5 F/K dan işlem görüyorken 16 F/K'dan ve 4xYC'den işlem gören ASELS gibi riskli bir enstrümana yatırım yapmanın ne bir mantığı vardır ne de esprisi. Kaldı ki bu hisse yakın geçmişte çok fena pompalanıp 9-47 hareketini yapmış bir hissedir. Hissenin 10 tl ye kadar yani pompalama operasyonunun başlangıç seviyelerine kadar yolu pekala olabilir, ki böyle bir durumda %100 retracement gerçekleşmiş olur. (TH'nin şahsi görüşüdür, yalnızca kendisini bağlar).
    yalnız aselsan genelde 14-20 fk lar arasında fiyatlanır...yanlış hatırlamıyorsam...yani öyle çok da pahalı değil..bu sektöre göre tabi....yurt dışındaki muadilleri ile kıyaslamak yanlış olur.çünkü orda ki şirketlerin ciddi rakipleri var..aselsan burda tekel..birde müşterisi direk TSK..yani ordumuz...zaten sahibi de TSK Güçlendirme Vakfı.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yalnız aselsan genelde 14-20 fk lar arasında fiyatlanır...yanlış hatırlamıyorsam...yani öyle çok da pahalı değil..bu sektöre göre tabi....yurt dışındaki muadilleri ile kıyaslamak yanlış olur.çünkü orda ki şirketlerin ciddi rakipleri var..aselsan burda tekel..birde müşterisi direk TSK..yani ordumuz...zaten sahibi de TSK Güçlendirme Vakfı.
    Aynen öyle Turgut abim. İşte o yüzden geçmiş verilerini incelediniz mi dedim sayın TH'ye. Hisseyi hiç tanımadığı belli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,183
     Alıntı Originally Posted by Soul Eater Yazıyı Oku
    Aynen öyle Turgut abim. İşte o yüzden geçmiş verilerini incelediniz mi dedim sayın TH'ye. Hisseyi hiç tanımadığı belli
    evet kardeşim yılların aselcisi olarak daha çok şey yazarımda gerek yok....Aseli tanımayan dışardan pahalı der durur....ki bu normal ve anlaşılır bir durum.Yabancıu payı herzaman düşük olmuştur zaten..

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ellerinde ASELS olanlara bol kazançlar diliyorum. Mevcut seviyelerden alım yapmak bana uymaz. Eğer olur da 10 tl ye yaklaşırsa o zaman düşünürüm.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,183
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ellerinde ASELS olanlara bol kazançlar diliyorum. Mevcut seviyelerden alım yapmak bana uymaz. Eğer olur da 10 tl ye yaklaşırsa o zaman düşünürüm.
    ben alın diye yazmadım zaten..borsada dibinde dibi vardır...fakat asel şu haliyle uv olarak pahalı durmuyor onu demek istedim...

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Pehh, TH bir hisseyi övüyorsa ve hatta aldım diyorsa kaç (örnek: Bakınız Halkb) , hisseyi kötülüyorsa (Aselsan havadan para kazanıyor söylemi) şu rakama gelirse deyip uçuk kaçık rakam veriyorsa (10 TL miş, bölününce gelir), almak için hiç bekleme.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

7.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Pehh, TH bir hisseyi övüyorsa ve hatta aldım diyorsa kaç (örnek: Bakınız Halkb) , hisseyi kötülüyorsa (Aselsan havadan para kazanıyor söylemi) şu rakama gelirse deyip uçuk kaçık rakam veriyorsa (10 TL miş, bölününce gelir), almak için hiç bekleme.
    Komutan, biliyorsun forum ortamında bana büyük çoğunluk oldukça şüpheli yaklaşır ve şu sıraladıklarımdan biri olduğuma inanılır: "Spek, spek uşağı, aracı kurum elemanı, manipülatör, tahtada milleti terste yakalatmak için dezinformasyon yapan bir BY, ters indikatör, KY düşmanı, borsadan hiç çakmayan salağın biri". Böyle düşünülmesinin benim için hiç bir mahsuru yoktur, tam tersine bana bu tür sıfatların yakıştırılmasından memnun olurum çünkü bu tür sıfatları bana layık görenlerin amatör bilgisiz tecrübesiz KY'ler olduğunun bilincindeyim ve bu güruhun neye inandığı benim için önemli değildir. Eh, sen de TH hakkında ciddi şüpheleri olanlardan birisin. Madem böyle düşünüyorsun o zaman HALKB'lerini sat ve ASELS'e gir. Mantık böyle söylüyor.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •