200 bin dolar minimum order var onlarda. Ama disarda bazi bankalar ufak meblaglari da veriyorlar kendi havuzlarindan. En son baktigimda %5 gibiydi getirileri (TTKOM, HALK, SISE, vs). %10 olmuslarsa oldukca guzel bir meblagdir. Benim hesaplarimin birinde 1 senelik CD %2 veriyor.
eski GM Süleyman Arslan'ýn, Zarrab'ýn vs ýrzýna geçmediði yetmiyormuþ gibi bir de AKP Hükümetinin tamamen seçmen oylarýný avlamaya yönelik bu hareketi milletin gözünden kaçmasýn diye bu konuya önem veriyor ve iþliyorum, atýlan kazýðýn boyutundan ziyade amacý ve kimlere hitap ettiði önemli burada, en baþta biz yatýrýmcýlar kazýklanýyoruz, yeter artýk demenin zamaný çoktan geldi de geçti bile, önüne gelen vuruyor bu bankaya, bunlarýn hesabý sorulmalýdýr, nasýl sorulacaðýný bilmiyorum ama artýk bir þekilde sorulmalý, seçim sandýðýnda mý sorulur yoksa genel kurulda mý bilemem, bu hissedeki yabancý yatýrýmcýlarýn bu durum karþýsýnda isyanlarda olduðu bariz, BÝST'te iþlem gören þirketlerin itibari için de son derece vahim bir örnektir bu
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Xetra'da iþlem gören bu TR banka tahvilleri için asgari alým tutarý 200,000 dolardýr Hocam, eðer en az bu kadar yatýrým yapmak istiyorsanýz TR menþeli büyük bir aracý kurum size yardýmcý olabilir, Ýþ Bankasýnýn iç tahvilleri de devlet tahvillerine oranla hemen hemen iskontosuz iþlem görüyor
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Þu anda OFAC ceza mevzusu ABD-TR arasýnda oluþturulmuþ olan 3 ayrý ve baðýmsýz teknik komiteden 1 inde ele alýnýyor Binbaþým, diðer 2 komite Suriye ve Irak ile ilgili, ilk toplantý ABD'de oldu 1 ay kadar önce, 2. toplantýyý da geçen hafta TR'de yaptýlar diye duydum, Halk Bankasý'nýn ABD'de prestijli tecrübeli ve bilgili avukatlarý var, ek olarak bankada iç denetmen görevi yapan ABD'li bir hukuk müþavirlik firmasýný görevlendirdiler, bu bahsettiðim mevzulardan haberdarlar hiç merak etmeyin
Konu, ciddi bir biçimde ABD medyasýnda tartýþýlmakta...Bu tartýþmalar sonrasý HALKB için daha elastik kararlar çýkabileceðini umuyorum...Bazý sosyal medya hesaplarýnda HALKB adý de geçiyor ama ciddi hesaplar deðil...Ancak, konu her yönüyle konuþuluyor...
https://www.wsj.com/articles/omans-d...ame-1528652102
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri