Halkbankta trade ediyorum zaman zaman. Uzun vadeli tutmuyorum. Genelde brakeout yaptiginda aliyorum. Cunku iyi tepkiler veriyor.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbankta trade ediyorum zaman zaman. Uzun vadeli tutmuyorum. Genelde brakeout yaptiginda aliyorum. Cunku iyi tepkiler veriyor.
Bugun cok yogundum. Yarin halkbankta uzun vadeli ve kisa vadeli bir analiz yapalim.
Olay yerini terk eden katil gibisin [emoji4]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HALKB - MONTHLY included MA11 -
7.50 uzerinde aylik bir kapanis rahatlatabilir
En kotu ihtimalle 5.70 - 6 TL arasina dusmesini beklerim.
Yukselislerde 10 uzeri ama 11 TL alti bir aralik beklerim ayni zamanda
Herkese iyi bayramlar.
[IMG][/IMG]
Cumhurbaþkanlýðýný kim KAZANIR [dikkat.. kime oy verirsiniz deðil]
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24342
Hisse çok uzun süren düþüþ trendi nedeniyle yatýrýmcýlarda güçlü bir önyargý (bias) oluþturdu: Daha da düþer, çýksa da yine düþer...
Ancak trendler ilelebet ayný kalmaz, bu hisse de eninde sonunda yükseliþ trendine girecektir. Þimdiye kadar iþe yarayan ve yatýrýmcýyý koruyan bu önyargý o zaman aleyhte çalýþacak, ya mal almaya engel olacak ya da düþükten sattýracaktýr. Tersi de doðru, uzun çýkýþ trendlerinde de bu hisse düþmez, düþse de daha güçlü çýkar diye alýþan yatýrýmcýlar sonunda trend deðiþince yeni duruma ayak uyduramazsa yamulur. Aselsan buna güzel örnek, bitmek bilmeyen çýkýþ trendi kötü patladý, kol kesemeyenler yarýdan fazla zarar (ya da kardan zarar) etti.
Bu hafta seçimden önceki son hafta, borsada seçim pozisyonu alýnacaktýr. Kararsýzlýk had safhada gördüðüm kadarýyla, seçim sonucuna göre haftaya d*****n kuyruðu kopacaktýr. Piyasa açýsýndan kýsa vadede ideal sonuç hem meclis çoðunluðunun hem cumhurbaþkanlýðýnýn ayný blok tarafýndan kazanýlmasýdýr. Bu durumda bile ertelenen zam/vergiler ve seçim nedeniyle açýlan bütçe nedeniyle bence bu sene borsadan bir cacýk olmaz.
Fazla siyasete girmeyeyim, kim kazanýrsa borsa/döviz/faiz vb. nasýl olur bunu bu forumdaki herkes kendi deðerlendirebilecek yetkinliktedir diye düþünüyorum.
Halkbank tad tuz býrakmadý bende, bu ay beklemede geçireceðim. OFAC kararýndan sonra diðer bankalara yetiþeceðiz diye bekleye bekleye diðer bankalar yanýmýza geldi neredeyse.
https://m.tr.investing.com/equities/...alk-bankasi-as
Amerikada iþlem gören halkb hissesi % 3.25 düþtü bugün. 1 yýlýn dibi bu rakam... Allah verede 7 liranýn altýna düþmeye...
@pilavli
Aynen yazdigin gibi. Yataya da bagladi, aksiyon yok. Uzayan surecle de cok fazla belanin icinde buldu banka kendini.
ZTE'de 2 ay dip yapmis, sonar %20 yukari cekip 3 ay orda cezayi beklemis.
Yer Ýmleri