...Halkbankta ky.nin durumu bir pansuman zamaný gelebilir temmuz/agustos bir gecse iyiydi...pis dayak yedik
![]()
...Halkbankta ky.nin durumu bir pansuman zamaný gelebilir temmuz/agustos bir gecse iyiydi...pis dayak yedik
![]()
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Hayýr yarýsýný Yapý Krediye geçtim. Sonra lot artýrarak tamamýyla Halk bankasýndayým. Asla çýkmak gibi bir niyet içinde de deðilim. En az 5 yýllýk süreç için ihtiyacým olmayan bir meblað ile bekleyecek. Temettüleri bereketli olacaktýr. Ülke bizim. Banka bizim el ne karýþýr. Hesapladým. 1.250.000 öz sermayesine göre 90.000 de biri benim bankanýn. Güzel bir duygu. Steve Jobs!a sormuþlar. Bu kadar iþi yükünün altýnda bunalmýyor musun ? Hisseler iniyor çýkýyor nasýl tolere ediyorsun diye. Çok büyük bir uzay fotoðrafý çýkarmýþ. Bak demiþ röportajý yapana. '' Þu gördüðün noktadan biraz büyükçe mavilik var ya , iþte o dünya. Milyar yýllýk dünya ! Dolup boþalan dünya. Bu dünya da ben kimim ve benim ömrüm içinde beni üzen veya sevindiren bu olayýn hayatýmda ki hükmü ne ?'' Ýþte bu beynin ve kalbin birlikte tefekkürü. Selamlar.
Son düzenleme : Ayan; 14-07-2018 saat: 17:11. Sebep: ek
Herkez belli bir olgunlukta, herkesin kendi parasindan sorumlu oldugunu biliyor. Piyasayi hep dogru tutturanin forumda degil, Maldivlerde margaritasini yudumladigini da biliyor.
8.50'de karsilanmasini bekliyordum OFAC'in (verilen ZTE orneginden goruldugu gibi). Ama borsa geriye hic bakmaz ki. Yine de 2 aylik bir dipten sonar %20 yukari atip karsilamalari tahminimdir. Ama cok zayif seyir devam ediyor. Belki de ceza yiyecektir diye bu. Ayrica herkez her yerde batti.
Dostlar 2008 gibi bir krizle boðuþuyoruz anlaþýlan...
2001 ve 2008 krizinde banka f/k ve dd leri nereleri gördü acaba?
Kolay bulabilecek olan varsa yazabilir mi?
Saðlýcakla...
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
ustad hepimiz 2008e odaklandik fakat 2008 bizim degil abdnin kriziydi sanirim...biz ve dunya cok kisa etkilensede abdnin dolar genislemesi en cokta bizlere yaradi...anlasilan o ki 2008 kriz gölgeli olumlu bir gelisme imiþ bizler icin...oysa simdi abd 2.raunda gecmis, kendi krizini toparlamakla kalmayin rakiplerinede esasli bir yumruk hedefi...2008deki gibi bu seferde cin ve avrupanin abd atagiyla yasayabilecegi kismi bir kriz bizim gibi ara nagme piyasalarda nasil bir etki yapar zaman ve yapisal icraatlerimiz gosterecek....gine kriz gelismekte olan ulkeler icin iyimserlige evrilirmi gorecegiz...lakin normal beklentiler kemer sýkma ve daralmaya yönelik...lafin basina gelecek olursak bu yasadigimiz kriz 2008den cok 2001le benzerlik gosteriyor gibi...
Halkbank’ýn hisse deðerindeki düþüþü bankanýn özel durumundan ötürü gözardý ederek borsanýn geneline bakacak olursak þu ana kadarki deðer kayýplarý itibariyle bence bir kriz durumu fiyatlamasý henüz yaþanmýþ deðil. Bu demek deðildir ki daha borsa daha da düþmeyecek. Ama þu ana kadarki düþüþler ve iniþli çýkýþlý düþüþ hali bence 2001’deki kayýplar kadar ya da o zamanki durum gibi deðil. Bence 70 binlere doðru bir hareket olursa o zaman kriz fiyatlamalarý oluyor denilebilir. Bankalarýn F/K oranlarýna bakarak daha ne kadar düþecekler, bu deðerler kriz alameti deðil midir demeyin, zaten uzunca bir süredir düþük bu deðerler.
Yer Ýmleri