Engelleme var zaten.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Engelleme var zaten.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki gidecek gibi halkb.Satýcý azaldý gibi.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Üstadým yazdýklarýnýzý biliyorum. Açýklayayým. Öncelikle akbank (veya iþbank, garanti, halkbank) için CDS notu bana birþey ifade etmiyor, bunlar sayýsýz kriz geçirmiþ ve birþey olmamýþ, ülkemizin en büyük en eski en güçlü bankalarýdýr. Batmazlar, hiç bir þey olmaz, en fazla biraz az kar ederler. Too big to fail yani. Gerekirse devlet kurtarýr. Akbank, iþ ve garanti de kýsa sürede çok büyük düþtüler, yüzde elli gibi bir kayýp yaþadýlar. Halkbank kadar olmasa da ofac cezasý gibi olumsuz bir riski yokken bu oranlar da çok yüksek, hepsi kelepir oldu. Ýþbank falan tarihi diplerinde.
Halkbanký azaltmamýn asýl nedeni devletin kamu bankalarýnýn artýk kar etme öncelikli olmadýklarý ve reel sektörü öncelikle destekleyecekleri yönündeki açýklamalarý. Bilançolar bozulmaya baþladý bile, daha fazla kötüleþmeden halkbanktan çýkabildiðim kadar çýkmak istiyorum. Akbank-iþ-garantide böyle bir siyasi risk yok, bunlar profesyonelce yönetiliyorlar en azýndan. Uzun vade beklemek için bunlar daha uygun.
Neyse, hala portföyün aslan payý halkbankta, ama fýrsatý bulduðumda fazla da zorlamadan çýkýp diðer bankalara geçeceðim. Þu ofac iþi tam yýlan hikayesi oldu, mahvettiler bizi beklete beklete.
Çok ilginç bir insansýnýz, ingiliz vatandaþýsýnýz ve bunlarý yazýyorsunuz.
Eksik olmayýn saðolun.
Biz de ingiltere ve ingiliz milletini canýmýzdan çok seviyoruz, bizim de tek derdimiz ingilizlerin refah seviyesinin nasýl artýrýlacaðý.
(Yalan olmasýn tek derdimiz demeyelim çünkü bizde dert çok, dertlerimizden biri diyelim)
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Banka endeksinin yirmi yýllýk enflasyona göre düzeltilmiþ (reel fiyat) grafiði (alýntýdýr).
Yazýk yahu bu bankalara, tuvalet kaðýdý muamelesi yapýlýyor resmen.
![]()
Yer Ýmleri