Kardeþim....
Ekonomik programmýþ, OVP mýþ, tedbirmiþ, cari açikmýþ,enflasyonmuþ hepsini geçin....önce gelecekte ahlaklý bir toplum için çocuklarý yetiþtirin, ahlaklý bir nesil yetiþtirin...
Vergisini ödeyen,hýrsýzlýktan utanan,yolsuzluktan kacan bir toplum haline gelirsek ekonomi kendini fazlasýyla mükemmel hâle getirir sizin tedbir almanýza gerek yok....
Þu zamana kadarki ekonomik krizlerin temelinde hep yolsuzluk, hirsýzlýk, israf, eþe dosta peþkeþ, kritik mevkilere hakký olanýn degil tanýdýgý olan iþbilmezlerin gelmesi var....
Bir örnekle tamamlayým..
Devlet memuru bir vatandaþým, kýzým fen lisesini kazandý uzak oldugu için okulun pansiyonuna baþvurduk, gelirimi beyan ettim tabi diger velilerde....
70 kiþilik pansiyona 10 kiþi paralý olarak kabul edildik, diger 60 kiþi parasýz hak kazandý !!!!
Yani ben devlet memuru maaþýyla okulun en zenginlerinden biriyim )))
Okul açýldýgý sabah gittik, gelenler içinde öyle gariban fakir kimseyi göremedim...60 kiþi paralý, 10 kiþi parasýz çýksa anlardým...
Pansiyonun parasida para deðil 3 ayda bir 700 tl, buna 3 ögün yemekte dahil...
Yani insanlar bunu bile vermemek için alavere dalavere peþinde, demiyorki ben yalan beyanla beleþ yerlestim ama çocugumun burda yedigi her lokma haram....
Uzun lafýn kýsasý bu toplum yapýsýyla daha çok kriz görürüz...
SM-N910C cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri